19:00

logo Helmond Sport

Helmond Sport

Maastricht West-MVV Maastricht: 0 - 6

MVV heeft dinsdag 9 juli de derde oefenwedstrijd van het seizoen afgesloten met een 6-0 zege. De doelpunten kwamen pas na rust tot stand. In het eerste bedrijf had MVV duidelijk het vizier niet scherp staan. Er werden zeven opgelegde kansen gemist. In de tweede helft kwam MVV pas los en via doelpunten van testspeler Ilano Silva (2x) Ryan Buifrahi (2x), Ayman Kassimi (1x) en Robyn Esajas (1x) werd de 6-0 eindstand bereikt.

Zaterdag 13 juli speelt MVV in en tegen Meerssen. Aanvang 18.00 uur.

Opstelling MVV eerste helft: Romain Matthys, Lars Schenk, Tim Zeegers, Ozgur Aktas, Nabil El Basri, Robyn Esajas, Simon Francis, Bryan Smeets, Ferre Slegers, Marko Kleinen, Camil Mmaee.

Opstelling MVV tweede helft: Thijs Lambrix, Wout Coomans, Milan Hofland, Djairo Tehubijuluw, Ayman Kassimi, Andrea Librici, Stan van Dessel, Robyn Esajas (68. Camil Mmaee), Saul Penders, Ilano Silva, Rayan Buifrahi