MVV Maastricht

Zware domper MVV bij seizoenstart in Almere (5-0)

voetbal

Maandag 11 augustus 2014

Iedereen in en rondom MVV Maastricht zal zich de seizoenstart in Almere, vrijdag 8 augustus jl., anders hebben voorgesteld. Een nieuw team, nieuw elan... Ingredienten voor een frisse start. Maar niets bleek minder waar tijdens de wedstrijd tegen Almere City FC.

De thuisploeg liet MVV in de eerste minuten uitrazen en trok toen flik van leer. Voor rust scoorde Almere City 2 maal via Janssen en Serrarens. De schier onoverbrugbare achterstand werd kort na rust uitgebreid door Mamedov en wederom Serrarens. MVV kon hier erg weinig tegenover zetten. De kleine kansjes die werden gecreëerd, waren niet aan de MVV-voorwaartsen besteed. Almere daarentegen, bracht een kwartier voor tijd met Boldewijn een nieuwe aanvaller, die 10 minuten later meteen het net wist te vinden: 5-0.

Een ontgoocheling voor alles en iedereen wat MVV Maastricht een warm hart toedraagt. Toch is dit absoluut geen reden tot wanhoop. MVV miste in Almere nieuwelingen Niels Vorthoren en Ronald Hikspoors. Beiden zullen wellicht aanstaande vrijdag al aansluiten bij de wedstrijdselectie voor de wedstrijd tegen Jong PSV. Reden genoeg om de wedstrijd in het eigen Stadion de Geusselt positief tegemoet te zien. En er resteren tenslotte nog 37 competitiewedstrijden...