08 augustus
20:00

Jong AZ

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Verheydt versterkt aanvalslinie MVV Maastricht

voetbal

Verheydt versterkt aanvalslinie MVV Maastricht

Donderdag 06 augustus 2015

Thomas Verheydt is de nieuwe spits van MVV Maastricht. De 23-jarige Verheydt komt over van Topklasser SVV Scheveningen. De laatste twee seizoenen kwam hij echter met Ijsselmeervogels uit in de zaterdag Topklasse.

De fysiek sterke spits tekent een contract voor drie seizoenen bij de Maastrichtse club. Daar zal hij voor de nodige doelpunten moeten gaan zorgen. In de Topklasse deed hij al van zich spreken. In de twee seizoenen bij Ijsselmeervogels scoorde hij 27 competitiegoals.

Verheydt begon zijn voetbalcarrière bij amateurclub Wilhelmus en doorliep vervolgens de jeugd van Feyenoord en ADO Den Haag. Na avonturen bij Jodan Boys en Ijsselmeervogels kwam de aanvaller dit voorjaar terecht bij SVV Scheveningen.

Verheydt: “Ik ben zeer verheugd met deze stap. In de korte periode dat ik hier nu ben, heb ik al ervaren dat MVV een mooie en warme club is. Ik sta te popelen om mezelf te laten zien en doelpunten te maken voor MVV in de Jupiler League.”

Trainer Ron Elsen over de kersverse nieuwe spits: “Thomas is een aanvaller die op Topklasseniveau heeft bewezen dat hij de kwaliteit bezit om goals te maken. Daarnaast is Thomas een imposante verschijning met zijn fysiek. Een échte targetman. Hij heeft weliswaar de voorbereiding voor een groot deel gemist door een lichte blessure, maar wij hebben het volste vertrouwen erin dat Thomas binnenkort topfit is en dat we hem snel kunnen klaarstomen voor het Jupiler League niveau.”

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners