26 april
20:00
logo De Graafschap

De Graafschap

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

MVV Maastricht verwelkomt studenten in eigen studentenvak

voetbal

MVV Maastricht verwelkomt studenten in eigen studentenvak

Woensdag 25 november 2015

MVV Maastricht lanceert met ingang van 1 januari 2016 een studentenvak op de Q-parktribune, vak A. MVV Maastricht wil hiermee de studenten nog meer betrekken bij club en stad. Maastricht is één van de grootste studentensteden in Nederland, maar het is een doelgroep die momenteel nog moeilijk haar weg vindt naar De Geusselt. Door middel van het lanceren van een studentenvak rekent MVV erop dat de club de studenten vaker in het stadion mag verwelkomen.

Vrijdag 20 november jl. stond de wedstrijd tegen Achilles’29 reeds in het teken van studenten. 250 studenten mochten het MVV-gevoel ervaren en moedigden MVV tijdens deze wedstrijd aan. Voorafgaand aan de wedstrijd werd er ook nog een wedstrijd gespeeld om de studentencup tussen Maastricht en Tilburg, welke werd gewonnen door Maastricht. De beleving en sfeer rondom de wedstrijd beviel alle partijen uitermate goed.

In het kader van diverse verzoeken van studentenverenigingen en op basis van de positieve ervaring van afgelopen vrijdag heeft MVV besloten om een studentenvak in te richten op de Q-parktribune, vak A. Dit vak is gelegen boven een cateringpunt en biedt uitstekend zicht op de wedstrijd. Kortom, alles wat een student nodig heeft voor een mooie avond. Studenten kunnen op vertoon van hun studentenkaart een los ticket of halve seizoenkaart kopen voor de helft van de prijs (enkel geldig in het studentenvak).

Meer info: www.mvv.nl/studentenvak

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners