23 juli
19:00
Geuldal

Geuldal

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Emrullah Güvenç tekent contract bij MVV Maastricht

voetbal

Emrullah Güvenç tekent contract bij MVV Maastricht

Maandag 12 oktober 2015

MVV Maastricht en Emrullah Güvenç hebben vandaag overeenstemming bereikt over een overeenkomst. De Belg tekent een contract bij de Maastrichtse club tot de zomer van 2017 met een optie voor nóg een jaar. De technisch begaafde middenvelder, die ook in de aanvalslinie uit de voeten kan, sloot in augustus reeds aan bij de selectie van trainer Ron Elsen. Dat deed hij op amateurbasis.

De 28-jarige Güvenç viel tijdens de laatste vier competitiewedstrijden telkens in voor de Sterrendragers. Tevens startte hij in de basis in de bekerwedstrijd tegen vv Capelle.

Güvenç speelde eerder voor Fortuna Sittard, Top Oss, Kartal Spor, Helmond Sport en Antwerp FC.

Trainer Ron Elsen over het aantrekken van Güvenç: “Emrullah kan bogen op een dosis voetbalervaring. Daarnaast heeft hij de afgelopen periode op trainingen en in wedstrijden laten zien wat hij in zijn mars heeft. Hij heeft inzicht en een technische bagage waarmee hij in staat is om medespelers te laten scoren. Emrullah kan een hele belangrijke pion worden in ons elftal.”

Emrullah Güvenç: “Ik ben blij dat ik de technische staf heb kunnen overtuigen van mijn kwaliteiten en dat dat nu beloond wordt met een contract. Ik zal zorgen dat ik de club én de supporters dat vertrouwen terugbetaal.”

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners