23 juli
19:00
Geuldal

Geuldal

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Nieuws talentenplan

Het Talentenplan is een onderdeel van MVV Maastricht Jeugdopleiding.

Staf Talentenplan

Agenda Talentenplan

Foto's

Contact

Steun onze talenten via http://www.veerzienmvv.nl

Talentenplan MVV Maastricht

Iedere zondagmorgen is in het stadion de Geusselt het TALENTENPLAN van MVV Maastricht actief in de weer met de allerjongst jeugd uit de regio Maastricht en omstreken. Vanaf 10.00 uur (tenminste als het eerste elftal niet moet trainen) zijn er wekelijks tussen 40-60 spelertjes van de leeftijden 7-8-9 jaar lekker aan het trainen in een geweldige omgeving met enkele zeer enthousiaste trainers.

Wat is het talentenplan eigenlijk?

Een podium waar talentvolle spelers van de O8, O9 & O10 wekelijks met plezier en een “vleugje BVO disclipline” komen trainen, waarbij de accenten liggen op techniek, inzicht, snelheid en mentaliteit liggen. (Doelstelling)

Voorportaal van de MVV jeugd, waarbij ieder jaar medio mei de 23e beste spelers bij de O11 (E jeugd) van MVV moeten binnenstromen. (Missie)

Door de beste spelers uit Maastricht en de regio wekelijks met elkaar te laten trainen, zal uiteindelijk de kwaliteit verbeteren van de speler. (Visie)

Hoe kom je bij het talentenplan?

1.    Scouts

2.    Coördinatoren van de Maastrichtse en Regionale verenigingen.

3.    Netwerk (MVV trainers, oud spelers, Genk)

4.    Tipgevers, bijvoorbeeld ouders, vrienden, trainers clubs

Spelers die worden gescout door de instromingscommissie van MVV zullen via hun eigen club of persoonlijk via de ouders worden benaderd en uitgenodigd voor het talentenplan. De jeugd-scouting van MVV staat onder leiding van de heer Sjef van Vlodrop (jeugdscouting@mvv.nl) en de coördinatie van het talentenplan wordt gedaan door de heer Erik Heuts (ejb.heuts@ziggo.nl).