03 juli
19:00

SV Berg'28

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Adres Sportcomplex

Bezoekadres

Stadion
Geusseltweg 11
6225 XS Maastricht

Postadres

Postbus
4444
6202 ZV Maastricht

Trainingsaccommodatie

Trainingscomplex
Discusworp 4
6225 XP Maastricht

MVV Academy Maastricht

Heeft u vragen over de jeugd van MVV Maastricht? Neem dan tijdens kantooruren met ons contact op via 043 352 57 57 of via jeugd@mvv.nl.

Heeft u vragen over de scouting van MVV Maastricht? Neem dan met ons contact op.

Heeft u vragen over het talentenplan van MVV Maastricht? Neem dan contact op met de heer Peter Van Ingen 

Op wedstrijddagen (zaterdag) kunt u rechtstreeks contact opnemen met het wedstrijdsecretariaat.

Adressen;

Stadion De Geusselt:         

Geusseltweg 11, 6225 XS Maastricht

Wedstrijd/trainingscomplex Geusseltpark:        

Discusworp 4, 6225 XP Maastricht

Wedstrijd/trainingscomplex Geusselt Sport:

Vijfkamp 1, 6225 XN  Maastricht

Routebeschrijving;

Auto

Komende vanuit richting Eindhoven - Heerlen

Komende vanuit Eindhoven of Heerlen en wil je naar Stadion de Geusselt? Dan volg je de borden "Cadier en Keer – Berg en Terblijt – Hasselt – Maastricht”. Vervolgens kun je kiezen uit twee richtingen. Je volgt de borden “Maastricht-Centrum Noord - Berg en Terblijt - Hasselt”. Je maakt dan géén gebruik van de tunnel, maar van afrit 53. Bij de stoplichten sla je linksaf en bij de volgende stoplichten ook linksaf en je ziet het stadion aan de linkerkant liggen. 

Komende vanuit richting Luik

Komende vanuit het zuiden over de A2 naar Maastricht en wil je naar Stadion de Geusselt, dan volg je de borden “Maastricht-Centrum Noord - Berg en Terblijt”. Je wordt door de tunnelbuis voor lokaalverkeer geleid. Via afrit 53 aan het eind van de tunnel kom je uit bij de Terblijterweg. Je slaat rechtsaf bij de stoplichten en ziet het stadion aan de linkerkant liggen. 

Openbaar vervoer

Vanaf Station Maastricht neem je bus 3 (richting Nazareth, halte Burg. van Oppenstraat) of bus 4 (richting Valkenburg, halte Olympiaweg) richting Stadion de Geusselt.

Om op de andere trainings-/wedstrijdcomplexen (Geusseltpark & Geusselt Sport) te komen rijdt u vanaf de Geusselt kruising op de A2 richting het stadion. U rijdt nu langs stadion De Geusselt en de MC Donalds. Bij de stoplichten rijdt u rechtdoor en na zo'n 500 meter slaat u aan de volgende stoplichten linksaf. Vervolgens ziet u aan de rechterkant de parkeerplaats voor beide complexen.