Adres Sportcomplex

Bezoekadres

Stadion
Geusseltweg 11
6225 XS Maastricht

Postadres

Postbus
4444
6202 ZV Maastricht

Trainingsaccommodatie

Trainingscomplex
Discusworp 4
6225 XP Maastricht

Jeugdopleiding MVV Maastricht

Heb je vragen over de jeugd van  MVV Maastricht? Neem dan tijdens kantooruren (iedere werkdag van 9.00 tot 17.00 uur) contact met ons op via nummer: 043-352 57 57 of e-mail: jeugd@mvv.nl.

Op wedstrijddagen (zaterdag) kunt u rechtstreeks contact opnemen met het wedstrijdsecretatiaat, de heer Augustin, +316 - 50 58 88 63

Heb je vragen over de scouting van  MVV Maastricht? Neem dan contact op met dhr. Jo Quaden:
Questions sur scoutisme? Contacter Mr. Jo Quaden:
Email:  scouting@mvv.nl

Heb je vragen over het talentenplan van MVV Maastricht? Neem dan contact op met de heer Erkens: frank.talentenplanmvv@gmail.com

Routebeschrijving

Auto

Rijrichting van noord naar zuid (komende vanuit richting Eindhoven - Heerlen)

Komende vanuit Eindhoven of Heerlen en wil je naar naar Stadion de Geusselt? Dan volg je de borden "Cadier en Keer – Berg en Terblijt – Hasselt – Maastricht”. Vervolgens kun je kiezen uit twee richtingen. Je volgt de borden “Maastricht-Centrum Noord - Berg en Terblijt - Hasselt”. Je maakt dan géén gebruik van de tunnel, maar van afrit 53. Bij de stoplichten sla je linksaf en bij de volgende stoplichten ook linksaf en je ziet het stadion aan de linkerkant liggen. 

Rijrichting van zuid naar noord (komende vanuit richting Luik)

Komende vanuit het zuiden over de A2 naar Maastricht en wil je naar Stadion de Geusselt, dan volg je de borden “Maastricht-Centrum Noord - Berg en Terblijt”. Je wordt door de tunnelbuis voor lokaal verkeer geleid. Via afrit 53 aan het eind van de tunnel kom je uit bij de Terblijterweg. Je slaat rechtsaf bij de stoplichten en ziet het stadion aan de linkerkant liggen. 

Openbaar vervoer

Vanaf Station Maastricht neem je bus 3 (richting Nazareth, halte Burg. van Oppenstraat) of bus 4 (richting Valkenburg, halte Olympiaweg) richting Stadion de Geusselt.

Adres wedstrijd/trainingscomplex Geusseltpark

Discusworp 4
6225 XP Maastricht
Vanaf de Geusselt kruising op de A2, rijdt u richting het stadion. Bij de 1e rotonde gaat u links. U rijdt nu langs stadion De Geusselt en de MC Donalds. U blijft rechtdoor rijden en na zo'n 500 meter ziet u aan de linkerkant het zwembad Geusseltbad liggen. Daar is ook ons jeugdcomplex.