03 juli
19:00

SV Berg'28

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Organisatie

Medewerkers MVV Academy

Contact

Uzze jeugd.

De Academy van MVV Maastricht biedt talentvolle en gemotiveerde jeugdspelers de kans zich voetbaltechnisch, fysiek en mentaal te ontwikkelen tot een voetballer op profniveau. Dagelijks zijn vele trainers, medewerkers en vrijwilligers hard in de weer om de ontwikkeling van onze talenten optimaal te faciliteren. Dit alles met een gezamenlijk doel: Het regionale jeugdtalent op hoog niveau op te leiden en in het bijzonder: het opleiden van spelers voor MVV 1.

Mede dankzij haar binding met de stad Maastricht en Belgisch en Nederlands Limburg is de jeugdopleiding diep verankerd binnen de organisatie. Spelers als Sven Braken, Nick Kuijpers, Bryan Smeets, Koen Kostons, Shermaine en Shermar Martina, Raoul Last, Tim Zeegers, Thomas Van Bommel & Marko Kleinen stroomden vanuit de jeugdopleiding door naar het eerste elftal en droegen daarmee bij aan de volkse cultuur van MVV Maastricht. 

De Academy bestaat uit 6 jeugdelftallen gaande van JO11 tot en met JO21. Daarnaast worden de allerjongste talenten bij het talentenplan wekelijks voorbereid op een eventuele stap naar de Academy.