01 maart
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo FC Dordrecht

FC Dordrecht

Nieuws

Maandag 22 januari 2024

EERSTE WINTER BBQ IN ALLE OPZICHTEN GESLAAGD

Bij de voorbereidingen van dit evenement was de doelstelling de verbinding te zoeken met alle mensen, die op enigerlei wijze betrokken zijn bij de MVV Academy. Zeg maar het gevoel dat je onderdeel bent van de grote MVV-familie. Niet alleen jeugdspelers met hun ouders en technische staf maken daar deel van uit maar zeker ook onze ambassadeurs, sponsoren, leden adviesgroep en alle medewerkers/vrijwilligers die op welke wijze dan ook een bijdrage leven aan de Academy.

De opkomst heeft alle verwachtingen overtroffen. De aanmeldingen gingen al snel door de 400-grens en we moesten zelfs mededelen dat het maximaal aantal deelnemers was bereikt.

Na afloop van de bekerwedstrijd van O-14 tegen PEC Zwolle, liep de fraai aangeklede business ruimte (dank je wel Intratuin) al snel vol met de eerste gasten.

In een geanimeerde stemming, opgeluisterd door onze huis-DJ Rodger the Dodger van Falcon Radio, zat de sfeer er al meteen goed in. Iedereen liet zich de BBQ goed smaken en alhoewel je er even voor in de rij moest staan, werden de borden snel gevuld door de medewerkers van Slagerij Grooten. Chapeau hiervoor, want het was voor hun de vuurdoop voor zo een groot gezelschap. Nou, niemand is ook maar iets te kort gekomen, waarbij tot slot nog op een ijsje werd getrakteerd, aangeboden door Daily Fresh.

Wat niet vergeten mag worden is de tombola met een mooi prijzenpakket. Met dank aan de meiden van M-17 voor de verkoop van de loten. Onder de onnavolgbare leiding van Patrick vond de trekking plaats en werden een aantal mensen blij gemaakt met een mooie prijs. Een dank je wel aan de sponsoren voor het beschikbaar stellen van de prijzen. Hieronder staat de uitslag van de tombola:

We kunnen terugkijken op een geslaagd evenement, dat zeker navolging verdiend. Op naar de winter-BBQ van 2025!

Kijk voor een sfeerimpressie op de instagram- of facebookpagina van de MVV Academy!

Met dank aan:

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners