01 maart
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo FC Dordrecht

FC Dordrecht

Nieuws

Donderdag 12 oktober 2023

Indien je affiniteit met voetbal hebt  en het begeleiden van jongeren leuk vindt, dan zou de MVV ACD hierin een uitdaging kunnen zijn. De MVV ACD is haar organisatie stap voor stap aan het verbeteren en zoekt nog naar enthousiaste teammanagers (per direct)  bij verschillende teams te weten: MVV U18 en MVV U16.

In deze vrijwilligersrol ben je onderdeel van de MVV staf die aan de slag gaat met talentontwikkeling. Daarnaast stimuleren we ook de eigen persoonlijke ontwikkeling van elk staflid.

Taakomschrijving
De teammanager is algemeen verantwoordelijk voor de randvoorwaarden rondom het elftal en is aanspreekpunt voor spelers, ouders en stafleden.
Dit vergt natuurlijk goede communicatievaardigheden en omgangsvormen, waarbij bevordering van de teamsfeer belangrijk is.

Daarnaast zijn organisatorische vaardigheden gewenst in een dynamische omgeving. In afstemming met de technische staf, wordt er door de week gezocht naar een “live” aanwezigheidsmoment, en op wedstrijddagen dien je sowieso aanwezig te zijn. Kortom, wij zoeken een flexibel persoon met verbindende en sociale kwaliteiten, die tevens een teamplayer is.

Gevraagde competenties:
Sportief, flexibel, sociaal, organisatorisch sterk, communicatief en schriftelijk vaardig. Minimaal MBO niveau

Aanmelden
Bij interesse graag aanmelden bij onze office manager Rianne Alvarez
rianne.alvarez@mvv.nl.

Bij deze aanmelding zien we graag jouw cv en motivering!

 

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners