MVV O18

Zaterdag 21 augustus 2021

MVV 018 speelt tegen een fysiek sterk Kbeyoung.

Kbeyoung is een voetbalschool uit Amersfoort waar MVV elk seizoen wel een oefenwedstrijd tegen speelt.

Altijd lastige wedstrijden tegen een goed voetballende ploeg die fysiek erg sterk is. Vandaag was dat ook het geval.

Maar aangemoedigd door de geblesseerde Djairo en Ruben en van vakantie terug gekeerde Kay ging MVV vol goede moed

van start. De eerste helft verliep moeizaam. Ballen werden goed veroverd maar ook weer heel heel snel ingeleverd. De passing was

moeilijk en ook slordig.

In de 18 de minuut kwam er een mooie aanval die begon op het middenveld bij Idriss.Hij veroverde de bal en stuurde Cihan weg. Haalde op

hoge snelheid de achterlijn en trok de bal mooi voor op de meegelopen Hugo. Helaas kon de keeper van Kbeyoung een doelpunt voorkomen en de

bal naast het doel over de achterlijn werken.

Tien minuten later schoot Hugo als nog raak na een mooie aanval over recht uit de voorzet van Senna.

Kbeyoung deed er alles aan om langs zij te komen. Maar echt gevaarlijk op 2 kansen na werden ze niet in het strafschop gebied. Dan maar terug vallen op afstand

schoten. In de 37ste minuut kregen ze een vrije trap recht voor het doel na een onnodige overtreding van MVV. De vrije trap werd hard op de lat geschoten maar uit

de rebound als nog in de goal gekopt. 1-1.

MVV kreeg in de 38ste minuut de kans om ook uit een vrije trap er 2-1 van te maken maar de vrije trap van Nabil werd helaas niet hard genoeg ingekopt door Stijn.

In de tweede helft liep het beter bij MVV. Passing kwam beter aan en er werd nu ook druk gezet door MVV op Kbeyoung. Dit was ook meteen terug te zien in de stand. Uit een mooie pass

van Quentin kon Cihan tekenen voor de 2-1. Nog geen tien minuten later was het wederom Cihan die scoorde uit een corner van Noah.

Toch kreeg Kbeyoung ook kansen. Robin kon met een hele mooie redding voorkomen dat het 3-2 werd.

Het ging toen snel. De 4-1 werd gemaakt door Senna uit een corner van Noah en een mooi overstapje van Stijn. De vermoeidheid sloeg toe en de blessures staken de

kop op. Toch bleef MVV ervoor gaan. Het was weer Senna die scoorde na een mooie assist van Hugo.

De eindstand van 6-1 werd gemaakt door Idriss en Stijn samen. Na een mooie voorzet van Cihan hebben zij er voor gestreden om samen de 6-1 te maken.