03 mei
20:00

Jong AZ

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Jean Hogenboom versterkt MVV Academy

Jean Hogenboom versterkt MVV Academy

Jean Hogenboom versterkt MVV Academy

Dinsdag 16 januari 2024

Door de groei van de MVV Academy gaat Jean Hogenboom deze tak van de Sterrendragers verder versterken. Hij zal wekelijks 15 uur per week de MVV Academy, onder leiding van Ron Elsen, ondersteunen.

Jean Hogenboom is geen onbekende binnen de organisatie van MVV. Hij is al jaren als vrijwilliger bij de club actief. Zo was hij in het verleden onder meer betrokken bij ticketing, wedstrijdorganisatie en vertegenwoordigt hij MVV momenteel in maatschappelijke projecten. Voor de Academy regelt hij al de lotenverkoop bij elke thuiswedstrijd.

Bij de MVV Academy zal hij het office-management verder vorm gaan geven. Zo zal hij bij de verschillende afdelingen wensen en eisen in kaart brengen ter verbetering van de niet-voetbal gerelateerde processen.  

“Ik ben al vanaf mijn jeugd supporter bij deze mooie club. Hoe mooi is het dan om achter de schermen betrokken te zijn, om mijn steentje bij te dragen de club verder te professionaliseren. Ik ga weer met veel plezier en enthousiasme deze uitdaging aan”, aldus Jean Hogenboom.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners