03 mei
20:00

Jong AZ

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

MVV rekent op steun van fans tijdens MVV-Emmen

voetbal

MVV rekent op steun van fans tijdens MVV-Emmen

Vrijdag 24 april 2015

MVV doet een massale oproep aan iedereen om vrijdag naar Stadion de Geusselt te komen. Kom ons steunen in de strijd om de periodetitel en schreeuw ons naar de overwinning. Wij hopen om samen met jou de periodetitel te mogen vieren en daarom hebben wij enkele speciale acties bedacht voor deze wedstrijd.

Seizoenkaarthouderactie

Speciaal om onze seizoenkaarthouders te bedanken, hebben wij een speciale actie bedacht. Iedere seizoenkaarthouder mag voor de wedstrijd MVV-FC Emmen (24-4-15) gratis één iemand meenemen.

Sponsoren met een betalende Businessclubkaart kunnen ook gebruik maken van deze actie. Zij kunnen per seizoenkaart gebruik maken van één gratis kaart en dienen ook het formulier in te vullen. (Personen met een vrijkaart (seizoenkaart) kunnen geen gebruik maken van de actie.)

Supporters Bedaank actie 

Speciaal om de supporters die aanwezig waren tijdens de wedstrijd MVV-Volendam te belonen, hebben wij een speciale actie bedacht. Iedere supporter kan voor de wedstrijd MVV-FC Emmen (24-4-15) op voorhand maximaal twee tickets reserveren* à €5,- per stuk. 

Ex-Seizoenkaarthouderactie

Iedereen die een seizoenkaart had tijdens het seizoen 2012-2013 of het seizoen 2013-2014 en geen seizoenkaart heeft dit seizoen (2014-2015), kan voor de wedstrijd MVV-FC Emmen (24-4-15) op voorhand maximaal twee tickets reserveren* à €5,- per stuk.

* Reserveren is niet meer mogelijk. Gereserveerde tickets kunnen afgehaald worden op donderdag 23-4 vanaf 13.00 tot 17.00 uur of op wedstrijddag aan de infobalie vanaf 18.00 uur.

Extra voorverkoopmoment

De infobalie zal vanwege de drukte extra open zijn en dit op donderdag 23 april van 13.00 tot 17.00 uur. Je kan dus donderdag ook de gereserveerde kaarten ophalen.

Kom tijdig naar het stadion

Het zal extra druk worden vrijdag en daarom roept MVV op om tijdig naar het stadion te komen. Zorg dat je op tijd aanwezig bent zodat je het begin van de wedstrijd niet dient te missen.

Normale kaartverkoop

Online kan je kaarten kopen via www.mvv.nl/tickets. Stadionkassa's zijn op wedstrijddag open vanaf 19.00 uur.
Let op: Acties zijn niet geldig via www.mvv.nl/tickets of aan de stadionkassa's.

Wij hopen dat jij vrijdag ook aanwezig bent in Stadion de Geusselt en samen met ons opnieuw Sjevraojmominte zal beleven.

#SameSjevraoje, ouch in sezoen 2014/2015

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners