26 april
20:00
logo De Graafschap

De Graafschap

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

MVV Maastricht trapt af met omgedoopte Open Dag: Werming-up 2015

voetbal

MVV Maastricht trapt af met omgedoopte Open Dag: Werming-up 2015

Woensdag 08 juli 2015

In samenwerking met diverse supportersgroeperingen organiseert MVV Maastricht op zaterdag 1 augustus aanstaande de officiële aftrap van het seizoen. Om de samenwerking te bekrachtigen en de Open Dag – nieuwe stijl - vorm te geven, is de naam van de dag omgedoopt naar Werming-up 2015.

Supporters en club hebben de handen ineen geslagen om de traditionele seizoensaftrap nieuw leven in te blazen. Met een nieuwe kunstgrasmat in Stadion de Geusselt en een volledig nieuwe selectie is het ook tijd voor nieuw elan richting de seizoenstart.

Van 14.00 tot 22.00 uur vinden er tijdens dit ‘sezoensopeningstreffe’ in en rondom Stadion de Geusselt allerlei activiteiten plaats. Voor jong en oud zijn er leuke dingen te beleven. Maak kennis met je nieuwe ‘helden’, of neem deel aan één van de attracties. Gedurende de dag wordt naar het hoogtepunt van de dag toegewerkt: de presentatie van de nieuwe MVV-selectie.

‘s Avonds zijn er optredens van diverse artiesten en zal ook de innerlijke mens prima aan zijn/haar trekken komen. De toegang tot de Werming-up 2015 is geheel gratis. 

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners