26 april
20:00
logo De Graafschap

De Graafschap

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

MVV Maastricht geeft jeugd voortaan gratis toegang

voetbal

MVV Maastricht geeft jeugd voortaan gratis toegang

Donderdag 04 december 2014

De jeugd heeft de toekomst! Dat is wat MVV Maastricht zich maar al te goed realiseert. De club wil het belang van jeugdige supporters dan ook onderstrepen door alle jeugd tot en met 12 jaar voortaan gratis toegang te geven tot al haar thuiswedstrijden in Stadion de Geusselt.

Directeur Frans Erens: “95% van de jeugd die op jonge leeftijd in aanraking komt met een voetbalclub als MVV Maastricht ontwikkeld een band met de club voor het leven. Van daaruit ontwikkelt de jeugd belangrijke zaken als sociale contacten en passie voor sport. Veel jeugdigen worden daarnaast door voorbeeldgedrag van spelers en club geïnspireerd om zelf te gaan sporten.”

Alle jeugd, geboren na 1 juli 2001, kan met ingang van vrijdag 16 januari 2015 (MVV Maastricht – Almere City FC) gratis naar de wedstrijd. Restrictie is wel, dat per gratis kind tenminste één volwassen begeleider het stadion mee betreedt met een geldige toegangskaart (wedstrijdticket of seizoenkaart). Voor het kind dient een vrijkaart te worden afgehaald bij de kassa van betreffende tribune.

Kinderen die in deze categorie vallen en die dit seizoen reeds een seizoenkaart hebben, ontvangen bericht van MVV Maastricht en krijgen een vergoeding voor reeds betaalde kosten.  

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners