26 april
20:00
logo De Graafschap

De Graafschap

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Nog extra voordeel met je seizoenkaart door de BTW-verhoging

voetbal

Nog extra voordeel met je seizoenkaart door de BTW-verhoging

Vrijdag 26 juni 2015

Een seizoenkaart biedt tal van voordelen en is nog steeds de goedkoopste manier om naar MVV te komen. Naast de verschillende voordelen die een seizoenkaart biedt en de originele shirts die je kan winnen, heeft een seizoenkaart afgelopen week er nog een extra voordeel bij gekregen.

Afgelopen week werden wij via diverse media geconfronteerd met het bericht dat het kabinet een voorstel heeft gedaan om de BTW te verhogen. Dit voorstel houdt in dat op een aantal producten en diensten waarop nu nog het lage 6% BTW tarief van toepassing is, vanaf 1 januari 2016 het hoge 21% BTW tarief van toepassing zal zijn.  Dit betekent onder meer dat toegangskaartjes voor sportwedstrijden van 6% BTW naar 21% BTW zouden gaan en dus voor MVV een belastingverhoging van 15%. Een verhoging die MVV ten zeerste zou betreuren omdat we nog maar net beslist hebben om de prijzen van de tickets te verlagen. Op deze wijze ging MVV er vanuit dat het toeschouwersaantal zou stijgen, wat ook de sfeer en de opbrengsten ten goede zou komen.

Bij een eventuele BTW-verhoging zou dit betekenen dat MVV genoodzaakt is om haar prijzen weer te verhogen om uit de kosten te komen tijdens de thuiswedstrijden. Deze eventuele BTW-verhoging zou er al komen per 1 januari 2016 en dus kan het zijn dat MVV in de tweede seizoenshelft haar prijzen zal moeten aanpassen.

Met het oog op deze kabinetsmaatregel raadt MVV alle supporters dan ook aan om nu al een seizoenkaart te kopen en zo extra winst te boeken ten opzichte van de losse tickets. Zonder de BTW-verhoging heb je al 40% korting ten opzichte van de losse tickets en door de BTW-verhoging kan de korting oplopen tot 50%. Wellicht kom je dus met een seizoenkaart komend seizoen gratis naar de helft(!) van de thuiswedstrijden. Dit is voor twijfelaars dus eens te meer een reden om de seizoenkaart nu te bestellen.

Wij wachten ondertussen samen met alle andere Nederlanders en sportliefhebbers vol spanning af wat het uiteindelijke resultaat van de BTW-verhoging zal zijn.

Los van de BTW-verhoging willen wij ook komend seizoen ‘Same’ met jou opnieuw die ‘Sjevraojmominte’ beleven in De Geusselt.

#SameSjevraoje ouch in sezoen 2015/2016

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners