26 april
20:00
logo De Graafschap

De Graafschap

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Derbytime in de beker: VVV-MVV

voetbal

Derbytime in de beker: VVV-MVV

Maandag 27 oktober 2014

De loting op donderdag 25 september ging door in Eindhoven en daar kwam VVV-MVV als derde wedstrijd uit. De Limburgse derby wordt op dinsdag 28 oktober om 20.00 uur in Seacon Stadion - De Koel gespeeld. 

De ploeg van Maurice Steijn speelde afgelopen zaterdag 0-0 tegen RKC Waalwijk. VVV-Venlo staat op de achtste plaats met 17 punten en de topscorer bij hen is Platje met drie doelpunten. De laatste ontmoeting tussen beide ploegen vond plaats op 12 september jl. in De Geusselt. Deze wedstrijd eindigde in 0-0, maar vele MVV-supporters herinneren zich die wedstrijd als de beste wedstrijd van het seizoen. Het was een wedstrijd waarin MVV altijd moest winnen, maar de ene na de andere kans niet afmaakte.

De ploeg van Ron Elsen kon zaterdag eindelijk weer winnen met 3-2 van Achilles'29. Naast de drie punten was het ook belangrijk dat er opnieuw drie keer gescoord werd. De 'Sterrendragers' reizen naar Venlo met het nodige vertrouwen. Ron Elsen mist Peeters en Veldmate (beiden geblesseerd), maar kan wel weer rekenen op Hikspoors en Maatsen.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners