09 augustus
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS

Wedstrijdinformatie MVV - Roda JC

Wedstrijdinformatie MVV - Roda JC

Zaterdag 16 maart 2024

Morgen spelen we in Stadion de Geusselt de Derby van het Zuiden tegen Roda JC. Het belooft een mooie zondagmiddag te worden in een nagenoeg uitverkocht Stadion de Geusselt. Met een heus pre-match programma is er al ruim van te voren iets te beleven in Stadion de Geusselt. Kom jij morgen naar de wedstrijd? Lees dan onderstaande informatie goed door en kom niet voor verrassingen te staan.

Pre-party in Stadion de Geusselt
Morgen is het supportersplein vanaf 10:00 geopend om alvast warm te draaien voor de wedstrijd. Net als de vorige wedstrijd staan er ook nu weer tenten, met dank aan McDonalds de Geusselt, waar de bar onder staat en waar supporters een drankje halen. 

Daarnaast zal er tijdens de warming-up een DJ op het veld staan, die Stadion de Geusselt gaat opwarmen voor het moment supreme! Als kers op de taart starten we de wedstrijd met een vuurwerkshow, met dank aan trotse hoofdsponsor OneCasino!

Merchandise
Ook voorafgaand aan de derby is het mogelijk om een sjaal, pet of ander merchandise item te scoren. De mannen en vrouwen van Veer Zien MVV staan dan weer voor je klaar. Hier is nog steeds een beperkte voorraad carnavalsshirts aanwezig, dus heb je er nog geen? Dan kan je deze hier scoren! Voor alle merchandise geldt: op=op!

Bezoek aan Stadion de Geusselt
Kom jij morgen naar Stadion de Geusselt? Houd er dan rekening mee dat het drukker zal zijn dan normaal. We roepen dan ook iedere supporter op om op tijd naar het stadion te komen en zo de wachtrijen te vermijden. Bij binnenkomst geldt een 100% ID-controle, dus vergeet geen geldig identiteitsbewijs (ID-kaart, paspoort of Nederlands rijbewijs) mee te nemen. Geen identiteitsbewijs is geen toegang.

Supporters van Roda JC zijn morgen niet welkom in Stadion de Geusselt en zullen aan de ingang worden geweerd. Van Roda JC-supporters die toch een kaartje hebben gekocht, zullen de tickets worden geblokkeerd zonder recht op restitutie.

Nagenoeg uitverkocht
Stadion de Geusselt is nagenoeg uitverkocht voor de derby. Zorg er dus voor dat je op tijd naar het stadion komt en vermijd wachtrijen bij binnenkomst. Heb jij nog geen ticket voor de derby? Koop dan nog snel jouw ticket voor de Boschpoorttribune, Gamintribune of Hoofdtribune en ga samen met ons op jacht naar de winst!

Programmaboekje
Zoals je van ons gewend bent hebben we ook voor de derby weer een nieuwe StarTime gemaakt. Deze week spreken we met Tim Zeegers en blikken we met Maurice Verberne vooruit op de wedstrijd van morgen. Het programmaboekje is HIER te lezen.

Samen met jullie gaan we er een mooie derby van maken!

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners