logo VVV Venlo

VVV Venlo

MVV met 3-0 onderuit tegen FC Volendam

Maandag 29 september 2014

MVV Maastricht heeft zondag 28 september jl. in Volendam niet voor een stunt kunnen zorgen. De Sterrendragers gingen met 3-0 onderuit tegen de plaatselijke FC.

MVV begon goed aan de wedstrijd en kreeg een aantal corners, maar kon hieruit niet gevaarlijk worden. Na 20 minuten zorgde Veerman aan de andere kant uit een corner wel voor een doelpunt: 1-0. Tien minuten voor rust verdubbelde Brands de stand in het voordeel van Volendam: 2-0.

Na rust was het weer Veerman die scoorde: 3-0. MVV kon daar weinig tegenover stellen. Bryan Smeets was nog het dichtst bij een eretreffer, maar die viel uiteindelijk niet meer.

Vrijdag treedt MVV in Stadion de Geusselt aan tegen FC Oss. De wedstrijd begint om 20.00 uur.