10 mei
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo VVV Venlo

VVV Venlo

Enthousiaste Belgische talenten op Talentendag One Day Pro BE

voetbal

Enthousiaste Belgische talenten op Talentendag One Day Pro BE

Donderdag 16 april 2015

120 Belgische talenten waren woensdag 15 april jl. te gast in Stadion de Geusselt tijdens de Talentendag One Day Pro - Belgium Edition. Van heinde en verre kwamen de Belgische voetballertjes om zich in de kijker te spelen bij MVV Maastricht. Ze werden aan het begin van de morgen welkom geheten door de gehele MVV-selectie, die ook een 7-tal Belgische spelers herbergt. 

Koen Daerden, oud Belgisch international én Rode Duivel, sprak de Belgische talenten toe, waarna de eerste training van de dag kon beginnen. Via een circuitvorm werden verschillende aspecten van techniek en tactiek gedoceerd door de MVV-trainers en assistenten. 

Na de gezonde sportlunch was het voor de jongste jeugd tijd voor een rondleiding door Stadion de Geusselt. De oudere categorie woonde een heuse persconferentie bij, waar ze met scherpe vragen het vuur aan de schenen legden van MVV-spelers Stef Peeters, Davy Brouwers, Jordy Croux en Willem Ofori. Niet geheel toevallig, alle vier Belgische jongens.

Na een goede verzorging, een enkeling liet zich zelfs masseren, werd in het stadion de tweede training afgewerkt. Na afloop van de training volgde de prijsuitreiking, waarbij de drie beste talenten van de dag werden gekozen. 

Alle Belgische talenten vertrokken daarna met een goedgevulde goodie-bag weer richting huis, moe maar tevreden. 

MVV Maastricht bedankt in het bijzonder VV Lanaken voor de goede samenwerking tijdens One Day Pro - Belgium Edition!

Denk jij over een hele grote portie voetbaltalent te beschikken en wil je meedoen aan de Talentendagen One Day Pro in de Nederlandse Meivakantie (5 en 6 mei aanstaande)? Geef je dan nu snel op! Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners