09 augustus
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS

Skyline Maastricht siert nieuwe wedstrijdshirt MVV Maastricht

voetbal

Skyline Maastricht siert nieuwe wedstrijdshirt MVV Maastricht

Maandag 13 juli 2015

De Onze Lieve Vrouw Basiliek, de Sint Servaas Basiliek, het Bonnefantenmuseum en het Stadhuis. Het zijn enkele iconen uit de Maastrichtse skyline die tijdens het nieuwe seizoen het wedstrijdshirt van MVV Maastricht sieren.

Door de gebouwen en bruggen, die de stad Maastricht kenmerken, op het shirt van dé profclub van Maastricht mee te nemen, wordt de belangrijke en sterke binding tussen stad en club op een stijlvolle manier benadrukt.  

Het nieuwe wedstrijdshirt straalt door deze ´verbondenheid´ kracht en trots uit. Ook de uiting Veer zien MVV, op de buitenzijde van de kraag, draagt hieraan bij. Aan de binnenzijde staat de clubnaam, die op het shirt uiteraard niet mag ontbreken: MVV Maastricht.

Ook nieuw op het shirt is ´De Gamin´, de benaming voor de afbeelding van het mannetje met het waterglas. ´De Gamin´ prijkt op de borst van de MVV-spelers, ter promotie van het maatschappelijke thema ´Drink Water´. ‘Drink Water’ draagt bij aan een goede gezondheid middels het stimuleren van drinken van minder suikerhoudende en alcoholische dranken. Het consortium achter ´Drink Water´ zorgt hiermee voor het derde achtereenvolgende seizoen voor de invulling van de maatschappelijke uiting op de voorzijde van het shirt.

Een andere noviteit is, dat de namen van de spelers dit seizoen op de achterzijde van het wedstrijdshirt worden afgedrukt.

De wedstrijdshirts zullen zeer binnenkort verkrijgbaar zijn bij de verkooppunten in het stadion en in de online fanshop van Veer zien MVV.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners