26 april
20:00
logo De Graafschap

De Graafschap

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Rentree Kuipers en debuut Verheydt uitgesteld

voetbal

Rentree Kuipers en debuut Verheydt uitgesteld

Vrijdag 16 oktober 2015

De rentree van Nick Kuipers en het debuut van Thomas Verheydt zal voorlopig nog even op zich laten wachten. Beide heren hebben een terugslag gehad in hun revalidatieproces.

Nick Kuipers, die last heeft van een knieblessure, is in ieder geval tot aan de winterstop uitgeschakeld. ‘Kuup’ raakte vorig seizoen, in de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch op 1 mei jl. geblesseerd. Nu blijkt, dat er zich een cyste in de knie heeft gevormd, waardoor de lange verdediger wordt geremd in zijn revalidatieproces.

Spits Thomas Verheydt wacht nog altijd op zijn eerste minuten voor de Sterrendragers. De aanvaller kwam in de zomerstop over van SVV Scheveningen, maar raakte geblesseerd aan een pees in zijn knie. In het revalidatieproces was sprake van een snelle vooruitgang. Gezien het positieve herstelbeeld werd al gespeculeerd over de inzet van Verheydt tijdens de aankomende wedstrijd tegen FC Volendam. Dat gaat de boomlange aanvaller echter niet redden. Een zware test heeft aangetoond dat Verheydt nog minimaal tussen de 3 en 6 weken is verwijderd van definitief herstel.

Omdat er veel wordt gespeculeerd over de inzet en het revalidatieproces van Kuipers en Verheydt heeft MVV Maastricht, in overleg met beide spelers, technische én medische staf, besloten om duidelijkheid te verschaffen richting haar stakeholders. Door helderheid te verschaffen, in zoverre dat tenminste op medische grond aangegeven kan worden, rekenen alle betrokkenen erop dat het vervolg van hun revalidatieproces in alle rust kan verlopen.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners