10 mei
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo VVV Venlo

VVV Venlo

MVV trekt vier spelers van KRC Genk aan

voetbal

MVV trekt vier spelers van KRC Genk aan

Donderdag 26 juni 2014

Het samenwerkingsverband met de Belgische topclub KRC Genk krijgt meer en meer vorm. Aanstaande vrijdag werkt MVV Maastricht haar eerste training af waarbij vier nieuwe gezichten te zien zijn. Het gaat om de jonge talenten Stef Peeters (middenvelder), Jordy Croux (aanvaller), Alessio Alessandro (middenvelder) en Willem Ofori (verdediger).

Ron Elsen: “Alle vier de spelers zijn jonge jongens die zich komend seizoen in de kijker willen spelen. MVV

Maastricht biedt voor deze talenten een fantastisch podium in de Jupiler League. Bovendien zien wij in deze spelers belangrijke capaciteiten die van toegevoegde waarde kunnen zijn voor ons team.”

Stef Peeters
Stef Peeters (Bree, 9 februari 1991) speelt sinds zijn 7de voor KRC Genk en doorliep daar alle jeugdreeksen. Op 19 november 2011 maakte hij zijn debuut voor het eerste elftal van de Belgische club. In januari 2013 werd hij voor 1,5 jaar uitgeleend aan Sparta Rotterdam.

Jordy Croux
Jordy Croux (Hasselt, 15 januari 1994) ging op 7-jarige leeftijd naar KRC Genk, waar hij alle jeugdreeksen doorliep. Op 21 maart 2012 maakte hij zijn debuut voor het eerste elftal van KRC Genk. In januari 2014 werd hij voor een half seizoen uitgeleend aan OH Leuven.

Alessio Alessandro
Alessio Alessandro (Genk, 29 april 1996) speelde afgelopen seizoen in de B-kern van KRC Genk. Hij speelde tevens internationale wedstrijden voor België onder de 15, 16 en 17 jaar.

Willem Ofori
Willem Ofori (Heusden-Zolder, 19 februari 1994) speelde tot 2014 bij de jeugd van KRC Genk. In januari 2014 werd hij tot het einde van het seizoen uitgeleend aan tweedeklasser KFC Dessel Sport.

   

 

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners