26 april
20:00
logo De Graafschap

De Graafschap

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

MVV Maastricht lijft Jordy Croux in

voetbal

MVV Maastricht lijft Jordy Croux in

Maandag 08 juni 2015

Jordy Croux, de snelle linker vleugelaanvaller die afgelopen seizoen reeds op huurbasis uitkwam voor MVV Maastricht, tekent een contract voor twee seizoenen bij diezelfde club.

De 21-jarige Croux werd afgelopen seizoen door de Maastrichtse club gehuurd van KRC Genk. Hij speelde tijdens het seizoen 2014-2015 in totaal 36 wedstrijden voor MVV Maastricht waarin hij 6 maal scoorde.

MVV Maastricht lijft hem nu definitief in, mede dankzij het initiatief ´Voetbal op 1´. Het initiatief is erop gericht om te investeren in de voetbaltechnische randvoorwaarden voor het eerste elftal en de jeugd van de club. Het vastleggen van sleutelspelers is daarbij één van de speerpunten.

Trainer Ron Elsen over het aantrekken van Croux: “Jordy kennen we natuurlijk als een rappe vleugelaanvaller die ieder seizoen goed is voor enkele doelpunten en een groot aantal assists. Het is dan ook fantastisch dat Jordy kiest voor de ambities van MVV Maastricht. Hij zal de lijn van vorig seizoen nu door moeten trekken naar boven en moeten bewijzen dat hij een belangrijke speler voor de club kan zijn.”

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners