09 augustus
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS

MVV Maastricht huurt Polizzi van KRC Genk, contractverlenging Knops en Moustafa

voetbal

MVV Maastricht huurt Polizzi van KRC Genk, contractverlenging Knops en Moustafa

Woensdag 03 juni 2015

Middenvelder Luca Polizzi komt voor het nieuwe seizoen op huurbasis over van KRC Genk naar MVV Maastricht. De 19-jarige Belg wordt door Genk in Maastricht gestald en zal speelminuten moeten gaan opdoen in de Jupiler League.

Polizzi doorliep de jeugdopleiding van KRC Genk en speelde de afgelopen seizoenen in het beloftenelftal van de Belgische topclub.

Kjell Knops verlengt zijn contract met 1 seizoen bij MVV Maastricht. De 27-jarige verdediger uit Wijlre speelt al vanaf het seizoen 2011-2012 bij de Maastrichtse club.

In de afgelopen vier seizoenen ontwikkelde Knops zich tot een vaste waarde in de basiself en een steunpilaar van het elftal. Dat leverde hem afgelopen seizoen de aanvoerdersband op. In totaal speelde Knops tot nu toe 113 wedstrijd in het rood-wit van MVV, waarin hij tevens 2 keer scoorde.

Ook rechtsback en Irakees international Hawbir Moustafa heeft zijn verblijf bij MVV Maastricht met 2 seizoenen verlengd. De 21-jarige Moustafa maakt al vier seizoenen deel uit van de MVV-selectie, maar deed dat tot nu toe op amateurbasis. 55 wedstrijden speelde Moustafa reeds voor de Maastrichtse club.

Zijn goede optreden afgelopen seizoen werd opgemerkt door de Irakese voetbalbond die hem in oktober 2014 een uitnodiging stuurde voor de nationale ploeg. Moustafa maakte in een oefenwedstrijd tegen Jemen zijn debuut voor Irak.

Na de bekendmaking van de nieuwe voorzitter Bert Kersten onlangs, is nu ook de vacature van penningmeester van de BVO ingevuld. Ward Vleugels, voormalig CEO van Q-Park, zal deze functie per direct gaan bekleden.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners