26 april
20:00
logo De Graafschap

De Graafschap

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

MVV Maastricht behoudt Leroy Labylle voor de club

voetbal

MVV Maastricht behoudt Leroy Labylle voor de club

Woensdag 08 juli 2015

Leroy Labylle blijft ook in het nieuwe seizoen behouden voor MVV Maastricht. De Belgische linksback tekent, onder voorbehoud van medische goedkeuring, een contract voor één seizoen bij de Maastrichtse club.

De 24-jarige Labylle kwam afgelopen seizoen in de winterstop op huurbasis over van PEC Zwolle. Tijdens de 14 wedstrijden die Labylle in Maastricht speelde was hij regelmatig zeer belangrijk voor het elftal van Ron Elsen. Met verscheidene assists trok hij meerdere malen de kar.

Ron Elsen over de komst van Labylle: “Leroy heeft bewezen dat hij met zijn technische kwaliteiten en zijn aanvalsdrang een absolute meerwaarde kan zijn voor het team. Leroy heeft de kwaliteit om, naast goed te verdedigen, ook veel aanvallende impulsen te geven. Daarnaast brengt hij weer een stuk ervaring mee.

De komst van Leroy is ook een teken dat we goed bezig zijn om onze ambities gestalte te geven. Een kwalitatief sterke selectie, voetbal op één. Daar spreekt vertrouwen uit, ook richting onze achterban. Voor een type speler als Leroy komen de mensen tenslotte naar het stadion.”

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners