26 april
20:00
logo De Graafschap

De Graafschap

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Jo Bonfrère en Johan Dijkstra sluiten aan bij technische staf MVV A1

voetbal

Jo Bonfrère en Johan Dijkstra sluiten aan bij technische staf MVV A1

Woensdag 11 februari 2015

De A-jeugd van MVV krijgt per direct versterking van twee clubiconen van de Maastrichtse club: Jo Bonfrëre en Johan Dijkstra versterken de technische staf van de huidige trainer Roger Wijns. Het elftal staat momenteel 1e in de 3e divisie C en mikt op rechtstreekse promotie naar de landelijke 2e divisie.

Jo Bonfrëre speelde in de periode van 1963 tot 1985 in totaal 392 wedstrijden voor MVV Maastricht. Hij wist hierin 66 keer het net te vinden. Tijdens zijn trainerscarriere was hij eerst clubcoach voor o.a. Verbroedering Geel. 

In 1996 leidde hij het Olympische team van Nigeria naar de gouden medaille op de Olympische Zomerspelen 1996 in Atlanta. Als bondscoach was hij daarna actief in Qatar, opnieuw in Nigeria, de Verenigde Arabische Emiraten, Egypte en Zuid-Korea. 

Johan Dijkstra kwam in de seizoenen 1968-1985 voor MVV uit, speelde 467 wedstrijden met de ster op de borst en vond, als centrale verdediger nota bene, het net 37 keer. 

MVV Maastricht is zeer verheugd met deze versterking op technisch gebied. Beide oud-spelers kunnen de oudste talenten van MVV Maastricht nog heel wat bijspijkeren in alle facetten van het voetbal.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners