26 april
20:00
logo De Graafschap

De Graafschap

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Erik Meijer verlengt assistent-trainerschap bij MVV Maastricht

voetbal

Erik Meijer verlengt assistent-trainerschap bij MVV Maastricht

Zondag 21 juni 2015

Oud MVV-er en voormalig international Erik Meijer verlengt zijn periode als assistent-trainer van MVV Maastricht. De Meerssenaar maakt ook tijdens het seizoen 2015-2016 onderdeel uit van de technische staf van de club. Dat doet hij op vrijwillige basis.

De 45-jarige Meijer assisteert Ron Elsen en Wim Dusseldorp een aantal dagen per week op het trainingsveld, zoals hij dat ook vorig seizoen deed. Hij combineert het assistent-trainerschap met zijn functie bij het Duitse Sky Sports, waar hij voetbalanalist is.

Met zijn expertise en schat aan ervaring op nationaal en internationaal topniveau zal hij zich met name richten op de aanvalslinie.

De voormalig topspits speelde in zijn carrière onder meer voor PSV, Bayer Leverkusen, Liverpool en HSV. Hij kwam in de periode 1991-1993 twee seizoenen uit voor de MVV Maastrichtse. In het shirt van de Sterrendragers speelde hij 66 wedstrijden in de Eredivisie waarin hij 34 keer scoorde. In het seizoen 1992-93 werd hij met 20 doelpunten zelfs derde op de algehele topscorersranglijst van de Eredivisie achter Dennis Bergkamp (26) en Romario (22).

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners