29 maart
20:00

NAC Breda

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Breaking news: MVV Maastricht contracteert vier nieuwe spelers

voetbal

Breaking news: MVV Maastricht contracteert vier nieuwe spelers

Dinsdag 05 augustus 2014

Met trots kunnen we het volgende bericht aan jou meedelen. We hebben maar liefst vier! nieuwe spelers aangetrokken. Hiermee heeft MVV Maastricht de selectie voor het nieuwe seizoen nagenoeg rond. De volgende nieuwe gezichten kan je vanaf volgende week bewonderen in De Geusselt.
 

Jo Coppens

Doelman Jo Coppens komt van Cercle Brugge waar hij 5 seizoenen lang deel uitmaakte van de selectie. Hij kwam in totaal tot 46 wedstrijden voor de Brugse club. De 23-jarige Coppens tekent een contract voor 2 seizoenen.

Wimilio Vink

De 20-jarige Wimilio Vink werd op jonge leeftijd gescout door N.E.C.. In 2005 stapte hij over naar Vitesse, waar hij op 26 augustus 2011 zijn debuut in het eerste elftal van Vitesse maakte in de uitwedstrijd tegen Ajax. De middenvelder speelde tevens 2 interlands voor het Nederlands Beloftenelftal. Vink tekent een overeenkomst voor 1 seizoen.

Ronald Hikspoors

Deze lange aanvaller speelde vanaf de D-jeugd bij PSV. Hij doorliep alle jeugdelftallen van de Eindhovense club, maar verkaste in 2008 naar Helmond Sport. De 26-jarige Hikspoors koos daarna voor een uitstapje naar het Tsjechische FK Varnsdorf. Hikspoors komt op amateurbasis over naar MVV Maastricht.

Davy Brouwers

De 26-jarige middenvelder begon zijn carrière bij Patro Maasmechelen, om vervolgens te spelen voor KBHZ, KRC Genk, KVSK United en Lommel United. Voor die laatste club speelde hij 5 seizoenen. Brouwers kwam daarna naar Nederland en speelde 2 seizoenen bij Helmond Sport, waar hij in totaal 15 keer scoorde. Brouwers zet zijn handtekening onder een éénjarig contract bij MVV Maastricht.

Kunnen deze spelers voor nieuwe Sjevraojmominten zorgen in De Geusselt? We zien jou graag terug op vrijdag 15 augustus voor de eerste thuiswedstrijd tegen Jong PSV. 

#SameSjevraoje, ouch in sezoen 2014/2015.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners