logo VVV Venlo

VVV Venlo

MVV O18

Woensdag 18 augustus 2021

Vandaag 18 augustus stond de tweede wedstrijd op het programma. Ditmaal tegen KFC Heur Tongeren 019 uit België.

De weergoden waren de 018 niet zo goed gezind als afgelopen zaterdag. Dit keer een wedstrijd in de stromende regen.

Bij MVV waren er twee spelers die hun eerste wedstrijd speelden. Dieter begon vandaag als de rechts achter en Xavier als nummer 10.

In de eerste helft werd de bal goed rond gespeeld en in de ploeg gehouden. Al snel werd MVV gevaarlijk en kreeg het kansen.

In de vijfde minuut wist Quentin met een heel mooi afstand schot de linker boven hoek te vinden.

MVV bleef daarna druk houden op het doel van de tegenstander. Echte kansen voor Tongeren waren er niet. In de 31ste min kreeg MVV

een vrije trap net buiten het strafschop gebied. Nabil melde zich achter de bal. De muur werd gezet maar Nabil krulde de bal er mooi omheen en

tekende voor de 2-0. De MVV goal tune werd meteen opgezet door de mannen van de Angelside, die daar aan het werk waren. Fantastisch!

De tweede helft ging een stuk minder soepel. De tegenstander gaf meer druk en door het meer lopen met de bal van de MVV spelers, werd het spel

een stuk moeilijker. Toch kwamen er wel kansen maar door goed keepwerk van de tegenstander wilde de bal niet in het doel verdwijnen.

Toch volde er in de 10de min een penalty die werd benut door Quentin. 3-0.

Tongeren gaf zich echter nog niet gewonnen. Emile kon met een mooie redding van een kopbal voorkomen dat het 3-1 werd. Helaas ging het in de de 24ste minuut

toch nog mis en volgde alsnog het tegen doelpunt.

MVV verhoogde bedruk door meer rond te gaan spelen. Senna kon in de 34ste minuut zijn eerste doelpunt voor MVV in de boeken schrijven.

Dat maakte 4-1 wat tevens de eindstand was.

Zaterdag 21 augustus om 14.30 uur is Kbeyoung de volgende tegenstander van de 018 in het stadion.