01 maart
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo FC Dordrecht

FC Dordrecht

Nieuws

Donderdag 08 februari 2024

Het was weer de eerste bijeenkomst vanuit het Regioplan die in September 2023 van start zijn gegaan. Na een aantal boeiende themabijeenkomsten hebben we op 30 januari de draad weer opgepakt.

Die avond waren vertegenwoordigers van de 13 met MVV samenwerkende amateurverenigingen te gast in de Business Lounge. Daarbij was ook een vertegenwoordiging van de KNVB aanwezig. In een geanimeerde bijeenkomst is van gedachten gewisseld over de onderwerpen, waaraan vanuit de verenigingen op korte termijn de meeste behoefte is. Deze inventarisatie vormt de basis voor het uitbouwen van de samenwerking. Het geeft tevens inhoud aan de bijeenkomsten voor het komende half jaar.

Tastbaar resultaat zijn drie trainingsopleidingen (VC2), die speciaal voor ons in het zuiden door de KNVB worden georganiseerd. Hiermee wordt een van de behoeftes vanuit de verenigingen meteen concreet ingevuld.

Al met al was het een geslaagde avond.

Op vrijdag 23 februari 2024 organiseren we de eerste themabijeenkomst van 2024 en gaan we samen het thema Talentherkenning bespreken met daarbij onder meer de volgende vragen: Wat is een talent? Hoe herken je een talent?

Ter ondersteuning van dit thema maken we gebruik van een training van het Talentenplan van MVV.

Tot slot zullen de gezamenlijke verenigingen van het Regioplan zich tijdens de wedstrijd MVV Maastricht - FC Dordrecht (vrijdag 1 maart 2024) presenteren aan de MVV-supporters.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners