22 oktober
20:00

VS

We blikken vooruit op MVV-ADO Den Haag

voetbal

We blikken vooruit op MVV-ADO Den Haag

Donderdag 30 september 2021

MVV en ADO Den Haag ontmoeten elkaar vrijdag om 20.00 uur in De Geusselt. De laatste twee ontmoetingen tussen MVV Maastricht en ADO Den Haag in de competitie (seizoen 2007/08) werden allebei gewonnen door de Sterrendragers; ook de bekerontmoeting nadien (in 2013) werd met 2-1 gewonnen door MVV.

We keken vooruit op dit duel met Klaas Wels en Mitchy Ntelo. Wie is afwezig? Hoe heeft Wels zijn mannen voorbereid? Wat verwacht Mitchy Ntelo van het duel? Bekijk de video! 

Klik HIER voor Klaas Wels

Klik HIER voor Mitchy Ntelo

MVV won de laatste twee thuisduels in de competitie zonder een tegendoelpunt te krijgen; in november 2016 – januari 2017 noteerden de Maastrichtenaren voor het laatst drie opeenvolgende thuiszeges zonder een goal te incasseren.

ADO Den Haag won de laatste twee duels en kan voor het eerst sinds april – mei 2019 drie opeenvolgende zeges boeken in alle competities (toen 3 op rij in de Eredivisie).

Orhan Dzepar maakte de laatste twee competitiedoelpunten van MVV, beide als invaller; de middenvelder scoorde dit seizoen al vaker dan hij in ieder ander seizoen deed in de Eerste Divisie (3 goals in totaal).

Thomas Verheydt kwam tussen 2015 en 2017 tot 61 competitieduels voor MVV, waarin hij vijftien keer scoorde; in duels tégen zijn oude ploeg MVV scoorde Verheydt nog niet (4 wedstrijden). Ook Luuk Koopmans is vrijdagavond in De Geusselt terug. De oud-doelman van MVV verdedigt nu de belangen voor ADO Den Haag.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners