29 maart
20:00

NAC Breda

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vladan Kujović nieuwe keeperstrainer MVV Maastricht

voetbal

Vladan Kujović nieuwe keeperstrainer MVV Maastricht

Maandag 08 juli 2019

De 40-jarige oud-keeper Vladan Kujović wordt de nieuwe keeperstrainer van MVV Maastricht. De Serviër, die ook de Belgische nationaliteit heeft, tekent in Maastricht een overeenkomst voor een jaar en completeert daarmee de technische staf van de Maastrichtse club.

Kujović is in Nederland geen onbekende. Hij verdedigde het doel van Roda JC vijf seizoenen en stond een half jaar onder contract bij Willem II. In het buitenland speelde Kujović voor het Spaanse Levante en de Belgische clubs Eendracht Aalst, Lierse SK en Club Brugge.

Ron Elsen over het aantrekken van de nieuwe keeperstrainer: “Met Vladan halen we een keeperstrainer binnen met een schat aan ervaring op het hoogste niveau. Hij speelde bijna 150 wedstrijden in de Eredivisie en nagenoeg 100 in de Belgische 1e klasse. Hij weet wat het is om sluitpost te zijn, welke taken er van je verwacht worden en welke kwaliteiten daarbij benodigd zijn. Met die bagage kan hij onze jonge keepers veel leren. Vladan is een gedreven persoon, een waardevolle toevoeging voor onze technische staf.”

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners