05 augustus
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS

Nader te bepalen

Vertrekkende spelers bij MVV

voetbal

Vertrekkende spelers bij MVV

Vrijdag 13 mei 2022

Vertrekkende spelers bij MVV Maastricht Aan het einde van het seizoen is er altijd een aantal spelers dat bij de betaalde voetbalclubs vertrekt. Dit is natuurlijk ook bij MVV Maastricht het geval.

Het merendeel van de contracten van de spelers - en dat is andere jaren al eens anders geweest - loopt echter gewoon door. We hebben het dan over 14 spelers. Daarbij is MVV nog met een aantal spelers in onderhandeling om hun aflopende overeenkomst te verlengen.

In totaal neemt MVV - vooralsnog - afscheid van elf spelers. Negen keer gaat het om spelers die MVV gehuurd heeft en zich weer bij hun eigen club dienen te melden.

Dit geldt niet voor Kai Bösing en Medhi Lazaar. Hun contract was aflopend en zal niet worden verlengd.

Verder verlaten de volgende spelers De Geusselt: Marciano Aziz, Arjan Kastrati, Ruben van Kouwen, Fostave Mabani, Levi Malungu, Mitchy Ntelo, Elano Yegen, Joshua Wehking en Toshio Lake. Het is overigens nog niet zeker dat al deze genoemde (huur)spelers volgend seizoen niet meer in Maastricht te zien zijn. MVV is namelijk op dit moment met de clubs van twee spelers bezig om deze jongens volgend voetbalseizoen voor de Sterrendragers te behouden. Ook zal de MVV-selectie worden aangevuld met talentvolle spelers uit de eigen Academy. 

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners