30 oktober
18:45
logo Helmond Sport

Helmond Sport

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Tweede skybox in stadion De Geusselt

voetbal

Tweede skybox in stadion De Geusselt

Zaterdag 19 september 2020

Vanaf deze maand heeft MVV Maastricht de beschikking over een tweede skybox. De eerste skybox is al enkele jaren in gebruik onder de naam Bussiness Club Lanaken, een initiatief van Harold Kostons, de vader van onze voetballer Koen. De bedrijven Formani en MIDDAG zijn vanaf nu eveneens in een skybox – mooi  ingericht door de firma Belisia - op de hoofdtribune te vinden.

“In de skybox van Bussiness Club Lanaken treffen zich bij wedstrijden dertien Belgisch / Nederlandse  ondernemers onder het genot van een hapje en een drankje. En natuurlijk bekijken ze de wedstrijd. Tevens zijn alle 13 leden dit jaar ook toegetreden tot de Business Club van MVV Maastricht”, legt Tom Daemen, commercieel manager van MVV Maastricht uit. Harold Kostons is zeer te spreken over de skybox. “We hebben de skybox sinds begin 2019 en ik moet zeggen: het bevalt prima. Iedereen kan zijn relaties meebrengen. Altijd netjes verzorgd met een hapje en een drankje. Het is mooi dat je je relaties iets extra’s kunt bieden.”

De bedrijven Formani en MIDDAG zijn dus vanaf nu in een tweede skybox vertegenwoordigd. “Een mooi nieuw initiatief”, zegt Tom Daemen. “De skyboxen bieden mogelijkheden om partijen die eerder niets met de voetbalclub hadden toch op een positieve manier aan de club te binden.” “Voor ons biedt dit mogelijkheden om onze klanten die nooit eerder in De Geusselt waren, eens een mooie voetbalbeleving te bieden”, aldus MIDDAG, Formani en Belisia.l

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners