13 augustus
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo De Graafschap

De Graafschap

Tom Daemen verlaat MVV

voetbal

Tom Daemen verlaat MVV

Woensdag 23 juni 2021

Commercieel manager Tom Daemen gaat MVV Maastricht per half juli verlaten. “Het is een moeilijke keuze geweest voor mij om tot het besluit te komen om uit de voetbalwereld te stappen”, zegt Daemen. MVV is immers zijn club. Na zes jaar als speler actief te zijn geweest in De Geusselt – hij won er zelfs 1x de bronzen stier (beste speler), was hij de laatste vier jaar verantwoordelijk voor de commerciële zaken binnen de Sterrendragers.  Tom (36) gaat – na bijna 20 jaar actief te zijn geweest in het betaalde voetbal - een nieuwe uitdaging aan.

“Ik kijk terug op een meer dan mooie periode in Maastricht en ben trots op alle stappen die we samen gemaakt hebben om MVV terug op de kaart te zetten. En ik weet, de komende tijd gaat nog veel meer gebeuren. Al die jaren heb ik gezien dat er zoveel mensen zijn met passie en liefde voor deze mooie club. Ik zal dan ook als trouwe supporter terugkeren in De Geusselt. Vanaf deze plek wil ik collega’s, businesspartners, vrijwilligers, supporters en alle mensen die liefde hebben voor Onze Club, Us MVV danken voor al die  mooie jaren.”

Algemeen Directeur Erik Noor: “Tom heeft het afgelopen jaar keihard gewerkt en zich enorm ontwikkeld als commerciële man. De laatste maanden heeft hij dan ook flink geoogst. Maar bovenal is Tom een prettige en fijne collega. Ik wens Tom dan ook veel succes met zijn nieuwe baan.”

De functie van Tom zal in augustus definitief worden ingevuld. Tot die tijd gaat Coen van der Tas als consultant aan de slag om de lege plek van Tom tijdelijk in te vullen. Coen heeft 30 jaar ervaring in de wereldwijde vrijetijdsindustrie. Hij werkte binnen marketing en sales, maar ook als algemeen directeur voor verschillende toeristische en sport gerelateerde bedrijven over de hele wereld. Hij is gespecialiseerd in het herstructureren en oppakken van operationele modellen. Hij werkt vooral projectgericht, dat wil zeggen gefocust op advies en of verbeteringen/veranderingen.

Coen is naast zijn werk ook een echte familieman en geniet het leven in Maastricht.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners