https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1581723/NL/reg/volle-petaj-grijs.png https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1608442/NL/reg/sub-koencloseup.jpg

Themawedstrijd: Ronald McDonald Huizen Limburg (5 april)

Maandag 01 april 2019

Vrijdag 5 april komt FC Eindhoven op bezoek in Stadion de Geusselt (20.00 uur). Deze belangrijke wedstrijd voor MVV staat in het teken van een zeer belangrijk thema: de Ronald McDonald Huizen Limburg (Maastricht en Kindervallei Valkenburg). Want, wat is er nou mooier dan scoren voor het goede doel?!

Algemeen Directeur Paul Penders van MVV Maastricht: “De Ronald McDonald Huizen zijn een prachtig initiatief. Niets is zo pijnlijk en ingrijpend als dat je kind ernstig ziek is en lange tijd in het ziekenhuis moet doorbrengen. Een Ronald McDonald Huis is dan dé oplossing. Vanuit onze maatschappelijke engagement vinden wij het niet meer dan normaal dat we een bescheiden steentje bijdragen aan deze goede zaak.”

Op vrijdag 5 april krijgt iedereen de kans om een fantastisch mooi één-tweetje doeltreffend af te ronden: de wedstrijd MVV - FC Eindhoven bezoeken én de Ronald McDonald Huizen Limburg  steunen.

Collecte én 'zoen-actie'
Voorafgaand aan de wedstrijd wordt er aan de ingang van Stadion de Geusselt gecollecteerd voor het Ronald McDonald Huis. Tevens kun je ter hoogte van de cateringpunten in de grachten voor de wedstrijd én in de rust deelnemen aan de zogenaamde 'zoen-actie': steun Ronald Mc Donald Huis en koop een 'nachtzoen' voor een euro.

Benefietdiner én veiling
Schuif aan bij ‘Us restaurant Langs de Lijn’ van MVV Maastricht, voorafgaand aan de wedstrijd en geniet niet alleen van een heerlijk diner in een sportieve ambiance, maar steun ook nog eens de Limburgse Ronald McDonald Huizen (Maastricht en Kindervallei Valkenburg).

Tijdens het Ronald McDonald benefietdiner inclusief veiling (aanvang 18.00 uur, inloop v.a. 17.30 uur), schuif je voor slechts € 50,- aan in de MVV Businessclub voor een driegangendiner inclusief drank en bestaat de mogelijkheid om één van de exclusieve veilingitems aan te schaffen. Kijk er overigens niet van op als je naast de burgemeester van Maastricht óf naast Bert van Marwijk mag aanschuiven...

Van de opbrengst van het arrangement gaat een gedeelte naar de Ronald McDonald Huizen, evenals de volledige opbrengst van de veiling. Erik Meijer, oud-international én oud-prof van onder meer Liverpool, HSV en Bayer Leverkusen en huidig assistent-trainer bij MVV Maastricht is veilingmeester.

Om 20.00 uur is er vervolgens de gelegenheid om de wedstrijd MVV Maastricht – FC Eindhoven te bezoeken. Een arrangement, aangevuld met een wedstrijdkaart, bedraagt € 75,-. Aanmelden: klik hier.

Met de opbrengsten van de themawedstrijd steunt u de Ronald McDonald Huizen Limburg. In Huis Maastricht logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Maastricht UMC+. Bij de Kindervallei kunnen gezinnen met een zorgintensief kind genieten van een welverdiende vakantie. De Huizen krijgen geen subsidie van de overheid en zijn afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers.

Margo de Kock, manager van Huis Maastricht: “We vinden het fantastisch dat een club als MVV Maastricht zich op deze bijzondere wijze inzet voor het Ronald McDonald Huis. Het is belangrijk dat we ouders, waarvan de kinderen ernstig ziek zijn, dicht bij hun kind kunnen houden. Het hele gezin heeft het al moeilijk genoeg. Daarom zijn dit soort benefietacties zo waardevol. Ze dragen bij aan het bestaansrecht van onze Huizen.”

Thea Coolen, manager Kindervallei, kan dit alleen maar bevestigen: “Iedere donatie draagt bij aan een twinkeling in de ogen van deze zorgintensieve kinderen.”