https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1581723/NL/reg/volle-petaj-grijs.png https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1608442/NL/reg/sub-koencloseup.jpg

Supportersinitiatief en MVV verlengen contract met drie jaar

Dinsdag 17 april 2018

Veer Zien MVV slecht grens van half miljoen euro

Veer Zien MVV, het supporterscollectief dat geld genereert voor MVV, heeft opnieuw 50.000 euro over kunnen maken aan MVV. Het totaal over seizoen 2017/2018 komt hiermee op 110.000 euro. Daarmee slecht Veer Zien MVV de grens van een half miljoen euro: sinds de oprichting van de supportersstichting in 2010 is 525.000 euro aan MVV overgemaakt.

Naast deze mooie bedragen werd deze week bekend dat Veer Zien MVV en MVV het sponsorcontract met nog eens drie jaar hebben verlengd. De supporters van MVV blijven zo één van de belangrijkste sponsoren van de club. “We staan er niet altijd bij stil, maar dat zijn natuurlijk geweldige bedragen die onze fans op tafel leggen”, zegt Jongen. “Als bestuur van Veer Zien MVV maken wij dan ook een diepe buiging naar onze supporters.”

Donateurs, catering en merchandise, de drietrap van Veer Zien MVV mag inmiddels bekend zijn. “En daar gaan we ook mee door”, zegt voorzitter Jasper Jongen. “Ons concept werkt nog steeds, al blijven we ook continu kijken naar verbeteringen.” Zo voerde Veer Zien MVV vorig seizoen een pijlersysteem in. Donateurs kunnen stemmen op pijlers (MVV Maastricht, MVV-jeugd en supporterszaken) waar vervolgens in overleg met MVV concrete doelen aan worden gekoppeld. Jongen: “Zo hebben onze zeer gewaardeerde donateurs nog meer inspraak in de besteding van hun bijdrage.”

Voor de komende jaren zijn de ambities van Veer Zien MVV onverminderd groot, zegt Jongen. “Wij willen een grote sponsor van de club blijven, maar vinden het echt niet erg als we gepasseerd worden door andere grote geldschieters. Samen kunnen we dan bouwen aan een gezonde toekomst van onze club, met hopelijk ooit weer die stap naar de eredivisie. Wij zijn er in elk geval helemaal klaar voor.”