https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1846509/NL/reg/hps-meerssenmvv070718.jpg https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1581723/NL/reg/volle-petaj-grijs.png https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1608442/NL/reg/sub-koencloseup.jpg

'Sjieke' VoetbalVijfkamp voor Batteraove

Donderdag 16 november 2017

Woensdagmiddag (15 november) werd in Stadion de Geusselt de eerste Kidsclub activiteit van dit seizoen afgetrapt: de VoetbalVijfkamp. Deze activiteit kon op heel wat belangstelling rekenen en er meldden zich dan ook ruim 80 kinderen aan.

De Batteraove die erbij waren, namen het in vijf verschillende voetbalvarianten op tegen enkele MVV-spelers. Onder begeleiding van Pieter Nys, Michael Verrips, Tuur Houben, Koen Kostons en enkele MVV-vrijwilligers werd het voor de kinderen een onvergetelijke middag.

Sport- en spelplezier werden afgewisseld met een pauzemoment waarbij de Batteraove even op krachten konden komen en genieten van een stukje appel en wat water. Deze leuke voetbalmiddag werd afgesloten met een grote groepsfoto, gevolgd door een attentie voor elke deelnemer: een gratis kaartje voor de wedstrijd tussen MVV Maastricht en Jong Ajax op vrijdag 1 december.

De eerstvolgende GRATIS Kidsclubactiviteit vindt plaats op woensdagmiddag 29 november aanstaande. Dan zijn de Batteraove te gast bij Rederij Stiphout op de Boot van Sinterklaas. Klik hier om je aan te melden.