https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1846509/NL/reg/hps-meerssenmvv070718.jpg https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1581723/NL/reg/volle-petaj-grijs.png https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1608442/NL/reg/sub-koencloseup.jpg

Sef Hoenjet neemt na 32 jaar afscheid van 'zijn' MVV

Vrijdag 20 april 2018

"Er is een tijd van komen, en een tijd van gaan. En die tijd is nu gekomen." Dat zijn de woorden van verzorger Sef Hoenjet (75). Na 32 jaar is het mooi geweest. Hij stopt ermee. Dat betekent weliswaar niet dat hij er helemaal 'de brui' aan geeft. Sef blijft aan de club verbonden, maar niet meer als verzorger van MVV 1. 

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Oss op vrijdag 20 april jl. nam de 'grijze eminentie' afscheid van 'zijn supporters'. Op het veld werd hij toegesproken door voorzitter Marcel Jöris. Bijgestaan door zijn kleinkinderen, nam hij de loftuitingen met betraande ogen in ontvangst. Hij had 't er moeilijk mee, maar wat wil je ook, na 32 jaar trouwe dienst.

Na de wedstrijd werd hij door de spelersgroep 'gejonast' en door de fanatieke aanhang toegezongen. In de MVV Businessclub kreeg hij vervolgens uit handen van Gijs de Jong, secretaris-generaal van de KNVB, nog 'de zilveren speld' uitgereikt voor zijn verdiensten voor het Nederlandse voetbal. Een kleinood dat hij verdiend heeft!

MVV Maastricht wil Sef hartelijk danken voor zijn geweldige trouwe staat van dienst voor de Sterrendragers! Stadion de Geusselt zal voor altijd zijn 'thuis' blijven. 

Bart Paardekooper

Vrijdag jl. nam MVV Maastricht voor de wedstrijd ook afscheid van een gewaardeerd en trouw steward: Bart Paardekooper. Bart heeft altijd met heel veel plezier en bevlogenheid in De Geusselt gewerkt. Helaas noopt de spierziekte ALS hem om te stoppen met deze job. Uiteraard is Bart iedere thuiswedstrijd nog van harte welkom in De Geusselt om zijn MVV te aanschouwen. Bart, dank voor je geweldige inzet al die jaren!

Supporters bedaank!

We kunnen het zeker niet nalaten om ook onze supporters hartelijk te bedanken voor de zeer warme reactie's op het afscheid van deze beide 'iconen'. Een prachtige erehaag, een collecte voor Bart, hele mooie teksten en gezang. Wat een fantastische steun en toeverlaat zijn jullie! Als we met z'n allen op die manier de Play-Offs in gaan, dan belooft dat nog wat!