19 augustus
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo ADO Den Haag

ADO Den Haag

Samenwerking MECC en MVV

voetbal

Samenwerking MECC en MVV

Zaterdag 06 augustus 2022

Het noorden en zuiden van Maastricht versmelten vanaf dit moment, nu er een goede samenwerking tussen MVV Maastricht en het MECC Maastricht is. En niet voor niets gaan beide Maastrichtse A-merken een samenwerking aan. Maastricht is enorm populair bij Nederlanders en internationale bezoekers en deze populariteit neemt alleen maar toe. In een grootschalig onderzoek moet Maastricht alleen Amsterdam voor zich dulden als meest favoriete stad van Nederland. Door samen te gaan werken willen MECC en MVV profiteren van elkaars netwerken en deze verder uitbouwen.

MECC Maastricht, al bijna 35 jaar de geschikte plek voor vele (inter)nationale beurzen, congressen en evenementen in Maastricht, treedt toe als businesspartner bij MVV Maastricht. De missie van MECC Maastricht is het (inter)nationaal samenbrengen van mensen en bedrijven in Maastricht om een economische spin-off te genereren voor de stad Maastricht en regio waarbij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen altijd onderdeel van het beleid en bedrijfsvoering is.

Naast het netwerken sluit het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen van Maatschappelijke Voetbal Vereniging Maastricht (MVV Maastricht) goed aan op de missie van MECC Maastricht. Een club met een rijke historie, die niet alleen op het veld dat stapje extra zet, maar ook daarbuiten extra stappen zet om maatschappelijke doelen, die ons allen verbinden, te helpen realiseren.

“Het verhaal van MECC Maastricht gaat over een team van mensen. Energieke denkers en doeners die iedere dag streven om samen met organisatoren next level events neer te zetten. Ook het verhaal van een club als MVV Maastricht gaat over een team van mensen, inclusief de vele trouwe supporters, een club met een lange historie die iedere wedstrijd streeft naar het beste resultaat. Mooi dat wij als businesspartner daar nu actief een steentje aan kunnen bijdragen”, aldus Rob van de Wiel, Managing Director MECC Maastricht.

“Mooi dat twee belangrijke pijlers van de regio Maastricht zich hebben gevonden in een mooie samenwerking. Dit is opnieuw een mooie stap in het verbinden van stakeholders in onze stad”, zegt Erik Noor, algemeen directeur MVV Maastricht

MECC Maastricht zal diverse activiteiten organiseren voor de businessclubleden van MVV Maastricht tijdens evenementen als InterClassics Classic Car Show Maastricht, BBB Maastricht, Limburg Leads e.a. Tevens zal het nieuwe restaurant in en van MECC Maastricht ‘Bar Bistro Saam’ dit seizoen zichtbaar zijn op de LED-boarding in de Geusselt.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners