https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1846515/NL/reg/hps-shirtricardo.jpg https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1581723/NL/reg/volle-petaj-grijs.png https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1608442/NL/reg/sub-koencloseup.jpg

Rothemenaar Luc Mares verlengt contract met één seizoen bij MVV Maastricht

Zaterdag 28 april 2018

Middenvelder Luc Mares (21) verlengt zijn contract met één seizoen in Maastricht. De uit Rothem afkomstige Mares werd in de winterstop van het huidige seizoen op amateurbasis aangetrokken. Hij was afkomstig van Fortuna Sittard.

Hij tekende jongstleden maart een overeenkomst die hem voor de rest van het seizoen aan MVV Maastricht verbond. Nu verlengt Mares die overeenkomst met een volledig seizoen. Hij tekent derhalve tot en met 30 juni 2019.

Luc Mares maakte in januari 2018 zijn debuut voor de Sterrendragers. Dat deed hij meteen in de basiself. Vanaf dat moment stond hij, tot nu toe, iedere wedstrijd in de startopstelling.

Trainer Ron Elsen zegt over de contractverlenging van Luc Mares: “Luc heeft vanaf het moment dat hij aansloot bij de selectie laten zien dat hij een meerwaarde voor de ploeg kan zijn. Met zijn loopvermogen en duelkracht verovert hij veel ballen en kunnen we in wedstrijden de slag op het middenveld winnen. Luc is een jongen die rust brengt in het veld en het overzicht kan behouden wanneer het ‘spannend’ wordt. Een soort stofzuiger die vaak ‘de goede keuze’ maakt in het veld. Dat we ook volgend jaar over die kwaliteiten kunnen beschikken met Luc in onze selectie is voor ons weer een mooie stap.”