https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1846509/NL/reg/hps-meerssenmvv070718.jpg https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1581723/NL/reg/volle-petaj-grijs.png https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1608442/NL/reg/sub-koencloseup.jpg

Praktische info #WermingUp

Vrijdag 11 augustus 2017

In samenwerking met diverse supportersgroeperingen organiseert MVV Maastricht op zaterdag 12 augustus aanstaande de officiële aftrap van het seizoen: De Werming-up 2017. De toegang tot de Werming-up 2017 is geheel gratis en de Werming-up begint om 13.00 uur. In dit bericht vind je praktische info ivm dit evenement.

Staan in de grachten

Om 17.00 uur speelt MVV Maastricht een oefenwedstrijd in De Geusselt. De grachten zullen, net als in de competitie, vrij moeten blijven. Alle stands zullen dan ook sluiten om 17.00 uur. 

Algemeen Directeur Paul Penders: "Wij nodigen de mensen van harte uit om de wedstrijd tegen Achilles'29 te komen aanschouwen. We vragen maar één ding aan de toeschouwers en dat is, dat men op de tribune plaatsneemt om de wedstrijd te bekijken. Het is conform de KNVB richtlijnen niet toegestaan om tijdens wedstrijden in de gracht te staan. 

Ook tijdens de thuiswedstrijden in de competitie zal hierop gehandhaafd gaan worden. Het niet naleven van deze voorschriften kan leiden tot boetes voor de club. Wij rekenen dan ook op ieders begrip in deze.

Uiteraard blijft het kopen van een biertje of een snack in één van de Veer zien MVV-kaffees óf een toiletbezoek wél gewoon mogelijk."

Stickers op de stoelen

Op de Werming-up zullen er nog geen nieuwe stickers (zowel gouden voor de Club 1902 als gewone) op de stoelen kleven. Dit is, net zoals andere jaren, een proces van vier weken waar we mee starten na de eerste competitiewedstrijd. Supporters die een sticker op de stoel willen, kunnen dus hun seizoenkaart bestellen t/m de eerste competitiewedstrijd tegen GA Eagles (18/8/17). De stickers zullen vanaf half september op de stoelen kleven.

Schoonmaak stoelen op de tribune

Vanaf maandag 14 augustus as. komt er een gespecialiseerd bedrijf de meest vuile stoelen schoonmaken. De stoelen zullen op de Werming-up dus nog niet schoongemaakt zijn.

Loterij Werming-up

Tijdens de Werming-up houdt MVV Maastricht een loterij t.b.v. de jeugdopleiding van de club. Uiteraard zijn er, net als tijdens de thuiswedstrijden, mooie prijzen te winnen met deze loterij. Iedere seizoenkaarthouder krijgt daarnaast één gratis lot waarbij je meedingt naar de prijzen. Vergeet dus je seizoenkaart niet.

Afhalen en bestellen seizoenkaart

Heb je de seizoenkaart nog niet afgehaald of dien je nog een seizoenkaart te bestellen? Dit kan op de Werming-up aan de infobalie. Het afhalen van het welkomstcadeau van de Club 1902 en het gratis lot kan aan de MVV-stand in de gracht afgehaald worden.

Wegwerkzaamheden Noorderbrug

Er vinden op dit moment wegwerkzaamheden plaats aan de Noorderbrug, dus iedereen uit Maastricht-West dient de Kennedybrug te nemen om naar De Geusselt te komen.

Klik hier voor de overige info en het programma.

Tot zaterdag 12 augustus in Stadion de Geusselt!