https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1581723/NL/reg/volle-petaj-grijs.png https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1608442/NL/reg/sub-koencloseup.jpg

Praktische info MVV - TOP Oss (Business)

Donderdag 16 augustus 2018

Op vrijdag 17 augustus om 20.00 uur speelt MVV Maastricht de eerste wedstrijd van het seizoen thuis tegen TOP Oss in De Geusselt. Bent u erbij? Lees dan alle praktische info in dit bericht.

Restaurant Langs de Lijn

Restaurant Langs de Lijn wordt voor deze wedstrijd verzorgd door Parkhotel Valkenburg en begint om 17.30 uur. Tijdens het restaurant Langs de Lijn hebben we verschillende sprekers die iets zullen vertellen over de Gamin Tribune en de Team:FIT Corner. Verder zal Restaurant Langs de Lijn plaatsvinden aan de andere kant van de bar in de Rabobank Maastricht Businesslounge (voor het podium). Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, reserveren kan hier.

Naamborden op de stoelen

De oude naamborden zullen nog op de stoelen zitten. Indien u nieuwe plaatsen heeft, zullen de naamborden voor de wedstrijd tegen GA Eagles (31/8/18) op je stoel zitten. Iedere (seizoen)kaart is voorzien van een rij-en stoelnummer en we vragen dan ook iedereen om plaats te nemen op de plaats die op de kaart vermeld staat.

Parkeren

Parkeren met een P1 kaart kan op de parking van Select Apple Park hotel, parkeren met een P2-kaart kan op de openbare parkeerplaats voor Dreamz. Op wedstrijddagen is deze parkeerplaats vanaf 18.00 uur gereserveerd voor relaties van MVV Maastricht. Indien beide parkeerplaatsen vol staan, kan er geparkeerd worden in de garage van DHL.

Tot vrijdag 17 augustus in Stadion de Geusselt! #UsMVV#MVVoss