https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1846515/NL/reg/hps-shirtricardo.jpg https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1581723/NL/reg/volle-petaj-grijs.png https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1608442/NL/reg/sub-koencloseup.jpg

Praktische info MVV Maastricht - Fortuna Sittard

Donderdag 12 oktober 2017

Op vrijdag 13 oktober speelt MVV Maastricht Dé Derby tegen Fortuna Sittard. Dé wedstrijd begint om 20.00 uur in De Geusselt.

Staan in de grachten

MVV Maastricht heeft veiligheid én sfeer in het stadion hoog in het vaandel staan. Qua sfeer zoeken wij verantwoord de grenzen op. Toen de hekken werden verwijderd, hebben wij gedoogd dat supporters vanuit de gracht de wedstrijd konden volgen.

Afgelopen seizoen zijn er enkele incidenten geweest die vanuit de gracht zijn ontstaan. Als gevolg van deze incidenten hebben we moeten besluiten om de KNVB richtlijn uit te voeren, zodat de grachten tijdens de wedstrijd vrij moeten zijn. Deze richtlijn geldt voor alle stadions in Nederland.

Wij verzoeken iedere supporter om plaats te nemen op de tribunes. Volle tribunes betekent ook meer sfeer in het stadion en de club krijgt hierdoor geen boetes. Dus de club en het team heeft er veel belang bij dat de tribunes vol zijn en de grachten leeg.

Natuurlijk kan je tijdens de wedstrijd consumpties kopen. Deze neem je dan direct mee de tribune op, om ze daar te gebruiken.

Voor meer informatie over de huisregels kunt u kijken op www.mvv.nl.

Parkeren

Wij raden supporters aan om te parkeren op de parking van het Geusselbad (+/- 5 minuten wandelen).

Wegwerkzaamheden

Op woensdag 4 oktober as. start de tweede fase van de wegwerkzaamheden en die zal duren t/m vrijdag 20 oktober. Deze werkzaamheden hebben een grotere impact op het bezoeken van De Geusselt en in deze periode spelen we Dé Derby tegen Fortuna Sittard (13/10/17, 20.00 uur). 

Kom je vanuit het noorden over de A2 (Eindhoven/Heerlen)?

  • Heen via de N2-tunnel, afrit 54 (aan het eind van de tunnel), John F. Kennedysingel, Akersteenweg, Vijverdalseweg, Terblijterweg
  • Terug via de reguliere route naar de A2, op de Terblijterweg rechts afslaan naar oprit 53 richting A2/A79

Kom je vanuit het zuiden (Luik)?

  • Heen via de reguliere route: N2-tunnelbuis en aan het eind van de tunnelbuis afrit 53 nemen naar Berg en Terblijt. Je komt dan uit op de Terblijterweg.
  • Op de terugweg kun je niet de N2-buis richting Maastricht – Zuid / Luik inrijden vanaf de Terblijterweg. Je wordt omgeleid via de Vijverdalseweg, Akersteenweg.

Kom je vanuit het westen (Maastricht-West)?

  • Heen ofwel bij knooppunt Europaplein de N2-tunnelbuis inrijden en aan het eind van de tunnelbuis afrit 53 nemen naar Berg en Terblijt (Terblijterweg). Ofwel de route: John F.Kennedysingel, Akersteenweg, Vijverdalseweg, Terblijterweg.
  • Terug via de Vijverdalseweg, Akersteenweg, John F. Kennedysingel

100% ID-Controle

Er is bij de ingang 100% ID-controle. Vergeet dus je ID/rijbewijs niet!

Openingstijden stadion

Ingang A is open vanaf 18.00 uur, de overige ingangen zijn open vanaf 19.00 uur. Vanaf 18.00 uur kun je dus al terecht om iets te drinken en te eten.

Optreden in de rust

In de rust zal er een optreden van Angelique Ummels zijn.

Tickets

Tickets kunnen online, aan de infobalie of aan de kassa gekocht worden. De infobalie is iedere werkdag open van 13.00 tot 17.00 uur. De kassa aan ingang A is open vanaf 18.00 uur, de overige kassa's vanaf 19.00 uur. 

Er zijn al 7.000 kaarten verkocht, dus koop zoveel mogelijk kaarten in de voorverkoop.

Heb je tickets online gekocht? We vragen je om de e-tickets af te drukken, het is helaas niet mogelijk om de e-tickets op iedere telefoon te scannen.

Ga op de stoel zitten die op je kaart staat om discussies te voorkomen. Op iedere kaart die online of aan de infobalie gekocht is, staat een vak, rij-en stoelnummer vermeld. Neem plaats op deze stoel en niet op iemand anders zijn stoel.

Wij rekenen op een kolkende Geusselt, dus kom tijdig naar het stadion. #MVVfor #VollePetaj #DERBYTIME