27 september
20:00
logo jong Ajax

Jong Ajax

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Parkhotel Valkenburg breidt partnership uit

voetbal

Parkhotel Valkenburg breidt partnership uit

Maandag 06 september 2021

Ruim vier jaar is Parkhotel Valkenburg al als partner aan MVV Maastricht verbonden. Na een moeilijk coronajaar heeft het hotel een nieuw contract met MVV gesloten. Parkhotel gaat daarbij ook maaltijden verzorgen voor selectie en voor sponsoren.

De selectie van MVV Maastricht zal een aantal keer per jaar, in het kader van teambuilding en professionalisering, ontbijten of lunchen in Parkhotel Valkenburg. “Daarnaast gaan we de maaltijden verzorgen bij uitwedstrijden”, zegt general manager Suzanne Bohlander. “MVV was op zoek naar een partner op dat gebied, en wij leveren food and beverage dus die match was snel gemaakt.”

Ook gaat Parkhotel Valkenburg vier keer per jaar het diner in restaurant Langs de Lijn verzorgen voor de partners en sponsoren van MVV Maastricht. Suzanne: “We hebben al jaren een warme band met MVV. De gezelligheid, de verbondenheid, maar bovenal het spelletje op het veld, want daar gaat get om. Als wij daar via sponsoring en voeding een bijdrage aan kunnen leveren, is dat alleen maar mooi.”

Algemeen directeur Erik Noor is blij met de nieuwe steun vanuit Valkenburg. “Parkhotel is altijd een zeer gewaardeerde partner geweest. Ik ben blij dat we nu een nieuwe overeenkomst hebben gesloten en dat Parkhotel ons bovendien gaat helpen met het verder professionaliseren van ons topsportklimaat door het verzorgen van maaltijden voor onze selectie.”

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners