13 augustus
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo De Graafschap

De Graafschap

Orhan Džepar tekent bij MVV

voetbal

Orhan Džepar tekent bij MVV

Woensdag 14 juli 2021

De 25-jarige Orhan Džepar heeft bij MVV Maastricht zijn handtekening gezet onder een 2-jarig contract (plus een optie voor nog een derde seizoen). Hij komt over van Helmond Sport. Džepar heeft in het verleden al bijna 130 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie gespeeld. Dit deed hij bij Telstar (1 seizoen), Helmond Sport (2 seizoenen) en Go Ahead Eagles (3 seizoenen).

De in Nederland geboren Džepar, met Bosnische ouders, kan op diverse plekken op het veld uit de voeten. Maar het best in zijn element voelt hij zich centraal cq links op het middenveld. “Ik ben blij met deze overstap naar deze mooie club”, zegt Džepar die dit nieuwe seizoen al vanaf de eerste training in De Geusselt van de partij was. “Ik wil er een mooi jaar van maken, gericht met het oog toch ook een beetje op de play offs.”

Technisch manager Ronny van Geneugden: “Een speler die in de Keuken Kampioen Divisie veel ervaring heeft opgebouwd bij Helmond Sport en Go Ahead Eagles. Orhan is links-benig, speelt op het middenveld. Een belangrijke speler voor de balans in het elftal. Daarbij heeft hij een enorm fysiek vermogen en een goede, positieve mentaliteit. Een speler met een duidelijke meerwaarde voor de club.”

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners