https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1846515/NL/reg/hps-shirtricardo.jpg https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1581723/NL/reg/volle-petaj-grijs.png https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1608442/NL/reg/sub-koencloseup.jpg

Open Line gaat met MVV Maastricht Jupiler Play-Offs in

Vrijdag 27 april 2018

Het bedrijf Open Line is net zo in de wolken met de club, als de club dat met het IT-bedrijf is. Daarom besloot de huidige shirtsponsor de overeenkomst met MVV Maastricht te verlengen en ook in de Play-Offs te prijken op de borst van de Maastrichtse spelers.

Open Line en MVV Maastricht kwamen in de winterstop van het huidige seizoen overeen, dat de naam van het IT-bedrijf voor de rest van het seizoen op de wedstrijdshirts zou staan. Nu wordt die periode verlengd met de Play-Offwedstrijden die de Maastrichtse club speelt.

Dinsdag 1 mei (18.30 uur) én zaterdag 5 mei (18.30 uur) treedt MVV Maastricht in de Open Line-shirts aan tegen Almere City FC óf FC Volendam in de 1e ronde van de Jupiler Play-Offs.

Jo Verstappen, CEO van Open Line over de aangegane samenwerking: “De samenwerking die we in de winter met elkaar zijn aangegaan, werpt voor ons vruchten af. Een logische stap derhalve voor ons om deze samenwerking ook in de finale van het seizoen te continueren. Nu wordt het spannend. Daar willen we zeker bij zijn, want daar doen we het toch allemaal voor!” 

Algemeen Directeur Paul Penders van MVV Maastricht over deze mooie geste van Open Line: “Open Line is in de winterstop met ons in zee gegaan. De paar maanden dat zij nu shirtsponsor zijn, zijn het bedrijf zeer goed bevallen, net als de club overigens. Wij zijn blij dat ze ons in de beslissende fase van dit seizoen blijven ondersteunen, net als alle fanatieke MVV-aanhangers dat doen. Met hulp van hun steun zouden we zomaar eens ver kunnen komen in het toetje van de competitie.”