27 september
20:00
logo jong Ajax

Jong Ajax

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Nieuwe business seats dankzij Formani en Somati Projects

voetbal

Nieuwe business seats dankzij Formani en Somati Projects

Woensdag 08 september 2021

Prachtige en luxe rood-witte stoelen, uiteraard met MVV-logo. Vanaf deze herfst sieren ze de hoofdtribune in stadion de Geusselt, meer specifiek de vakken voor de sponsoren van MVV Maastricht. 160 nieuwe seats zijn onderweg, met dank aan de sponsoren Formani en Somati Projects.

De twee bedrijven, die Skybox 043 runnen en al jarenlang sponsor zijn van MVV, zien de stoelen als een aanwinst voor hun collega-sponsoren. Angelo van Hooren van Somati Projects: “Pim Aarts van Formani en ik zien de nieuwe stoelen als een mooie aanvulling op de upgrade van de businessclub en de skybox. Een nieuwe stap vooruit voor de partners van MVV Maastricht.” Bovendien een investering die blijvend en zichtbaar is, zegt Pim Aarts van Formani: “Onze gewone sponsorbijdrage doen we met plezier, maar deze stoelen zijn tastbaar. Het is belangrijk om sponsoren en partners iets te bieden daar passen ook comfortabele seats bij.” Deze herfst moeten de stoelen er staan. Angelo en Pim kijken er naar uit. “De vernieuwde businessclub en deze seats passen bij de stappen die MVV momenteel maakt op commercieel gebied. We zijn blij dat we daar een bijdrage aan kunnen leveren. En laten we hopen dat het een sneeuwbaleffect kent, dat meer bedrijven gaan zien dat MVV echt iets te bieden heeft.”

Algemeen directeur Erik Noor is blij met de steun van Formani en Somati Projects. “Een nieuwe stap in een nog betere ontvangst van onze partners en sponsoren. Dat vinden wij als club heel voornaam, maar het is fantastisch om te zien dat twee waardevolle partners als Formani en Somati Projects dat ook steunen.”

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners