https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1846509/NL/reg/hps-meerssenmvv070718.jpg https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1581723/NL/reg/volle-petaj-grijs.png https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1608442/NL/reg/sub-koencloseup.jpg

Nieuw gezicht in Rabobank Maastricht Businesslounge: Kevin Verweij

Donderdag 30 november 2017

Even voorstellen: de naam is Kevin Verweij. Een nieuw gezicht in de Rabobank Maastricht Businesslounge. Nou ja, nieuw… Kevin loopt al enkele jaren rond bij MVV Maastricht. Supporter van jongs af aan. Seizoenkaart op de Q-Parktribune. Maar ook in zijn werkzame leven was hij reeds verbonden aan MVV Maastricht.

Na zijn studie Sports and Movement aan de HBO Fontys Sporthogeschool richtte hij zijn eigen bedrijf op: Verweij Events. Hij combineerde daarmee zijn passie voor sport en evenementen. Vanuit die hoedanigheid maakte hij reeds deel uit van de organisatie bij verschillende MVV-evenementen zoals de One Day Pro Talentendagen, het MVV Soccer Bootcamp en het Gamin Cup Jeugdtoernooi.

Kevin gaat met ingang van 1 december 2017 zijn passie MVV nóg een groter aandeel geven in zijn werkzame leven. Hij begint dan namelijk bij de club als de nieuwe coördinator Horeca en Events van de Rabobank Maastricht Businesslounge. Hij volgt daarmee Karel Dicker op, die zijn loopbaan verder voortzet in de artistieke branche.

Voor feesten, partijen, recepties, meetings en alle andere verzoeken inzake de Rabobank Maastricht Businesslounge, kunt u vanaf nu terecht bij Kevin Verweij: 06-11 51 18 81 of klik hier om hem een mail te sturen.

MVV Maastricht verwelkomt Kevin in zijn nieuwe functie bij de club en wenst hem heel veel succes. Uiteraard gelden de succeswensen ook voor Karel, die wij heel veel succes toewensen bij zijn nieuwe uitdaging.

De Rabobank Maastricht Businesslounge: uw evenement in een sportieve en uitdagingen omgeving! Klik hier voor meer informatie.